Vardır tabii, soyisimler efsanelerden alan da olmuştur. Ringo liderinin her ne kadar Zoroya benzetsek de Ryumaya da benziyor sonuçtaRingo'yu yöneten klanın ismi de Shimotsuki. Vardır elbet bir bağlantı.
Vardır tabii, soyisimler efsanelerden alan da olmuştur. Ringo liderinin her ne kadar Zoroya benzetsek de Ryumaya da benziyor sonuçtaRingo'yu yöneten klanın ismi de Shimotsuki. Vardır elbet bir bağlantı.
Küçük çocuğa sahip çıkamamasından iyidir. Bir yanda 13 sene diğer yanda 2 gün. Ve başından geçen olaylar var. Neyse ki Zoro vardı da Kawamatsu'nun sahip çıkamadığı emanete sahip çıktı.Kucaktan kucağa gezdirdiği kılıç için "sahibi" olduğuna inanması zor.
Hani samuray falan ya. Onuru, gururu, bushido'su falan filan var ya.
Kara kılıç olayındaki gerçeği öğrendikten sonra bırakabilir. Normal şart altında bırakacağını sanmıyorum ben.Zoro Shusui'i bırakıp Enmayı alırsa net duygusal bir karar vermiş olur. Enma her ne kadar Kaido'yu kesmiş bir kılıç olsa da Shusui ile kıyaslanabilecek bir kılıç olduğunu düşünmüyorum.
Bu gidişle Zoro'nun soyunu da önemli bir yerlere bağlayacaklar. Hiç istemediğim bir şeydi bu. :/Vardır tabii, soyisimler efsanelerden alan da olmuştur. Ringo liderinin her ne kadar Zoroya benzetsek de Ryumaya da benziyor sonuçta
Kılıcı Ryumanın kendisi verdi Zoroya nasıl sahibi olmuyor anlatsana.Beğenmedim ya.
Pfff.
Hele de sonu oldukça sinir bozucuydu.
Reyiz'in, hiç kimsenin, hatta anasının babasının bile umursamadığı prenses Hiyori için ağlaya ağlaya dolandığını ve bulamayınca gerçek bir samuray gibi seppuku yapmaya yeltendiğini görmek bana sahiden Edo hissini verdi.
Sonunda.
Sonunda samuray gördük.
Tilkinin, Gyukimaru görevini alıp senelerce devam ettirdiğini görmek de duygulandırdı.
O kadar.
Gerisini beğenmedim.
Şimotsuki beyinin Zoro'ya benzemesini de, Hiyori'nin babasının kılıcını, abisi dururken, yoldan geçen yabancıya vermesini de, Zoro'nun hala utanmadan Shusui'nin sahibi olduğunu söyleyebilmesini de...
Ben bir daha ne zaman Zoro'nun beğendiğim bir sahnesini göreceğim yahu.
Sadece siluet. Yakuzaların bile farklıydı siluetleri. Gerçek halini görürsek tipi değişebilir. Kaldı ki Kamazo için bile Zoro'ya benziyor denmişti. Killer çıkmıştı.Bu gidişle Zoro'nun soyunu da önemli bir yerlere bağlayacaklar. Hiç istemediğim bir şeydi bu. :/
Hem de baya da mühim değil. Kapak sayfası Thriller Bark. Birileri o arci baştan okumalıBazılarının Zorosuna gitmiş gibi bu bölüm. XD
ben de istemiyorum ya. :/Bu gidişle Zoro'nun soyunu da önemli bir yerlere bağlayacaklar. Hiç istemediğim bir şeydi bu. :/
Sence bırakacak mı? Hele kara kılıç olayının arkasındaki gerçeği öğrendikten sonra kendi kara kılıcını yapmak isteyeceği için bırakabilir gibi.Zoro'nun işi zor. Kılıcı bana Ryuma verdi dese, kim inanacak?
Ona gerek yok. Zoro'nun ilk gözüktüğü sayıya bakmak yeterli. Kılıcı mı yoksa insana mı önem veriyor diye. Onu bir yana bırakırsak yazdığında haklısın. İsterse satar isterse kürdan olarak kullanır.Hem de baya da mühim değil. Kapak sayfası Thriller Bark. Birileri o arci baştan okumalı
O gemide olanlari unutmuş kişiler görüyorum
Bırakacak, ama sebebinin bu olacağını sanmıyorum. Hazan Suyu'nun, Wano'ya geri dönebilmesi için Zoro'ya verildiğini düşünüyorum.Sence bırakacak mı? Hele kara kılıç olayının arkasındaki gerçeği öğrendikten sonra kendi kara kılıcını yapmak isteyeceği için bırakabilir gibi.
Adamın duruşundaki hödüklük bile andırıyor ya. Ryuma'ya da benziyorlar zaten.Sadece siluet. Yakuzaların bile farklıydı siluetleri. Gerçek halini görürsek tipi değişebilir. Kaldı ki Kamazo için bile Zoro'ya benziyor denmişti. Killer çıkmıştı.