Dediklerin üzerine düşündüm ama Trao'nun meyve avantajı var. Meyvesi sayesinde cerrahi yönden çok ama çok üstün durumda. Coppa bilimsel yönü ağır basan teoride üstün bir doktor iken Trao pratik yönü ağır basan teknik yönü üstün bir doktor. Biri beynine diğeri ise eline(meyvesine) güveniyor.
Uyarayım o meyvenin sağladıklarının bir doktor ve sıradan bir insanın kullanımıyla değiştiği mangada açıklandı. Basit bir iyileştirme meyvesi değil yani.
Dahası adam bu hastalığı iyileştirdiğinde daha 13 yaşında ve önceki mesajımda dediğim gibi "uzatmalarını oynuyor."
Yani Chopper gibi doktorluk tecrübesi olan sağlıklı biri değil.
İki karakterin doktorluk yetenekleri kıyaslanabilir. Buna itirazım yok. Ama Law-Chopper kıyaslaması yaparken Law'un meyvesine dil uzatacaksan, Zoro-Sanji kıyaslaması yaparken de Zoro'nun kılıçlarına laf etmen gerekir.
Ya da Chopper'ın meyve özelliklerine göre geliştirdiği "brain point"e ya da 2 sene tıp bilgileri aldığı ada tecrübesine falan.
Yani birinin bir şeyine laf edeceksek, öbürününkine de laf etmemiz gerekir.
Kalkıp "Law daha iyi doktordur" falan demiyorum. He bence öyledir çünkü meyve artısı var. O meyve ölümsüzlük sağlayabilecek kadar etkili bir meyve. Ayrıca Law her iki ebeveyni de doktor olan bir çocuk ki kendisi de çocukken ülkenin en iyi doktoru olan babası tarafından yetiştirilmiş.
Ama yine de mangakanın Chopper'a verdiği misyon yüzünden tartışalası bir durum vardır.
Benim senin desiklerinde takıldığım şey, çok kesin konuşmuş olman. Yoksa fikrine saygılıyım.