Güzel açıkladın. Zaten gök kalmamış ortada. Kapkara olmuş her yer.O ilk anda oluyor. Gördüğün gibi denizde girdap var ve gökyüzünde hortum benzeri dairesel şekil gözüküyor. Yani karşılıklı rüzgarlar bir dairesel harekete sebebiyet vermiş.
Güzel açıkladın. Zaten gök kalmamış ortada. Kapkara olmuş her yer.O ilk anda oluyor. Gördüğün gibi denizde girdap var ve gökyüzünde hortum benzeri dairesel şekil gözüküyor. Yani karşılıklı rüzgarlar bir dairesel harekete sebebiyet vermiş.
Çarpışmaya devam etmelerine rağmen neden gök ikiye ayrılmış halde değil?
Amaç o aynen.Kaido, BM ile olan savaşından dolayı handikap yiyecek bu gidişle işin ucu ona gidiyor.
Shisui'de Wano'da kalacak kesinleşti gibi bana göre. Nidai kitetsunun niye ortaya çıktığı belli oldu.
Bu o şekilde işleyeceği son arc bossu olur diye umuyorum.Amaç o aynen.
Handikap dediğimiz şey Oda'nın can simidi gibi birşey oldu.Ne şiş yansın ne kebap diye devam ediyor hep.
Bence de. Bu Oda'da inat sanki. İlle de ince ince dokuyor. Gir artık, Zoro'nun olayı her ne ise.Hadi görelim şu Zoronun potansiyelini de sussun şu fanları yeter artık.
Bir süredir yoktum diye rahata almayın kendinizi, döndüm.Tayfasını korumayıp, tutsak olması gerekiyordu değer görmek için. Kaptanına sahip çıkar, üstüne tüm mahkumları kurtarır. :/ Dalgasını geçiyoruz, ama Sezar'ın hakkı Sezar'a...
Bu arada Kawamatsu'nun 13 sene geçmesine rağmen Hiyori'yi bulmaya çalışmaması baya kötü. :/ Bir şey emanet edilmez gibi. Sahip çıkamamış çocuğa. :/
Ya Zoronun ederi buysa :/ Yani demek istediğim ya Zoro bi tane kılıç alıp sadece Kyoshiro ya da Orochiyi indirirse Arc boyunca? Fanları gözleri yaşlı bir şekilde “Zovo Yonkovu olavak sonvaki arc ühüüü” der büyük ihtimalle ya da dişine göre rakip bulamamıştır, yersen. Ama belki de ederi budur akıllarına getirmek istemiyorlar Pica seviyesi Zori?Bence de. Bu Oda'da inat sanki. İlle de ince ince dokuyor. Gir artık, Zoro'nun olayı her ne ise.
Zoro fanlarına göre şuanda Zoro çoktaaaaaann indirmişti. Artık Jack mi King mi Kaido mu kimi isterlerse.