Sen şu an hikaye yazıyorsun ama, Kaido'nun WB'yi MF'de basmak istediğini kim demiş, duymuş?Olsa ne olcak? Tam marineforda gelmişin wb çıkıp “kaido geliyor salalım bu basiretsiz ace’i” diyip Kaidoya mı dalacak?
Sen şu an hikaye yazıyorsun ama, Kaido'nun WB'yi MF'de basmak istediğini kim demiş, duymuş?Olsa ne olcak? Tam marineforda gelmişin wb çıkıp “kaido geliyor salalım bu basiretsiz ace’i” diyip Kaidoya mı dalacak?
Tabi işi gücü korkaklık yapmak. Elinde koz varken Law'ın buyruklarını yerine getirmek nedir? Neysem ya sen savunmana devam et.Hawkins savunulmuyor. "Law beni oldurur" cumlesini elin çöpü bile kullanmaz. Hawkins Kizaru'dan korkmuyor onun baya altinda olan kisiden mi korkacak? Az mantik lutfen.
Fikir değişikliği önemlidir bir değerlendirme acisindan. Iyi gunler. Kizaru'dan korkmayip Law'dan korkuyorsa ne kadar tutarsiz bir gosterge oldugunu anlamak bu kadar zor degil bence :/ Hawkins'in karsisinda Oyaji olsa ondan korkmasa gitse Kidd'ten korksa ne kadar mantikli?Tabi işi gücü korkaklık yapmak. Elinde koz varken Law'ın buyruklarını yerine getirmek nedir? Neysem ya sen savunmana devam et.
Kizaru'da ölüm ihtimalini %0 gördü yalnız. Bana Law savundurma kardeşimFikir değişikliği önemlidir bir değerlendirme acisindan. Iyi gunler. Kizaru'dan korkmayip Law'dan korkuyorsa ne kadar tutarsiz bir gosterge oldugunu anlamak bu kadar zor degil bence :/ Hawkins'in karsisinda Oyaji olsa ondan korkmasa gitse Kidd'ten korksa ne kadar mantikli?
Kardeşim Oda'nın tutarsizligini gosterdigin için tşk ederim.Kizaru'da ölüm ihtimalini %0 gördü yalnız. Bana Law savundurma kardeşim
Fikir değişikliği önemlidir bir değerlendirme acisindan. Iyi gunler. Kizaru'dan korkmayip Law'dan korkuyorsa ne kadar tutarsiz bir gosterge oldugunu anlamak bu kadar zor degil bence :/ Hawkins'in karsisinda Oyaji olsa ondan korkmasa gitse Kidd'ten korksa ne kadar mantikli?
İşte aynen böyle. Aiden'in dediğini anlatamadım sanırım. Kizaru'da ölüm görmüyor çünkü araya Apoo giriyor. Demek ki Law'da araya girende olmayacaktı da ölüm gördü kendisinde. Kozu olmasına rağmen riske girmeyenin olasılıkla yaptığı korkaklıktır. Kendine güveni yok demektir.Kizaru'da ölüm ihtimalini %0 gördü yalnız. Bana Law savundurma kardeşim
Tutara bakma ya. Orada Kizaru'nun gelme amacı Luffy idi sanırım celestial sebepli.Kardeşim Oda'nın tutarsizligini gosterdigin için tşk ederim.
Korsanları serbest bırakmam diyordu ama neyse tartisilacak bir konu değilTutara bakma ya. Orada Kizaru'nun gelme amacı Luffy idi sanırım celestial sebepli.
Zaten Drake, Oruç falan tekme ile indirdi. Öldürme amaçlı gitmediği açık Kizarunun. Yani ciddiyetsiz bir amiral var karşılarında
Hawkins kartlarina güvenen biri. Kizaru'da 0 görüyor. Law da görmüş demek ki. Yalnız Law adamlarını kesecek kıvama kadar gelebiliyorsa kesinlikle tayfaya gelmemeli. Yarın bir gün Namiyi Robini öldürür. Mazallah.