Hawkins istemem ya Law ile konuşmak için ekibini alıyor madem ne diye işkence çektiriyor??Muhtemelen olacak olan. Her ikisi ile ittifağı kurmuş bile. Drake ile çoktan anlaşmışken Hawkins, Law ile konuşabilmek için tayfasını kullanmış
Hawkins istemem ya Law ile konuşmak için ekibini alıyor madem ne diye işkence çektiriyor??Muhtemelen olacak olan. Her ikisi ile ittifağı kurmuş bile. Drake ile çoktan anlaşmışken Hawkins, Law ile konuşabilmek için tayfasını kullanmış
Bu ne asabiyet. Sakin ol Law yemez seni.Oda'nın Law icin hazirladigi bir bolum oldugu anlasilmis bulunmakta. Keske okumasaydim.
Edit:2 yani güzeldi. 1'cisi O-toko'nun masumiyeti ve Robin'in ona sarılması ikincisi ise Big Mom ve Kaido'nun birbiriyle tokalasma mı yoksa selamlasma mi yoksa saldiri mi her ne ise onu yapması. Bu bolumu animede bekliyor olacagim. Animede hazir guzellesmeye baslamisken bu carpismayida guzel yansitirlar. Sadece 1 dakikaligina gecistirip gecmezler diye umut ediyorum. Shuten'e benzeyen bir eleman sanki onun zayıf formuymus gibi duruyor. Kardes olabilirler belki Kyoshiro'nun ortalikta olmamasi Denjiro ihtimalini %50 civari dogruluyor gibi. Kawamatsu'nun da "beni birisi bekliyor" derken onu kastetmiş olabilir. Bilmiyorum belki Orochi'yi kim benzetecek ama sag birakirlarsa ve Oda'da Orochi'yi oldurmesse "Yazıklar olsun" diyeceğim
Bu yazdiklarim disinda bolumu begenmedim. Sadece son sahneyi ve O-Robi ve O-Toko sahnesini koyup bolum diye ortaya koysalardi daha iyi olurdu bence. Cunku Law oymus buymus suymus geçilmeli.
Açıkçası bölümde yorumlardaki gibi King namına negatif herhangi birşey göremedim.Adam dile kolay gemiyi indirmiş sulara.Şaşırması doğal değil mi ? Hangi komutan olsa şaşırır meyve kullanıcısının çekiç gibi çökmesi olayı var.Korku yok birşey yok doğal bir şaşırma var hemen kıyaslanmalara başlanmış.Orada başka bir birinci adam da aynı tepkiyi verir farklı bir tepki verecek adam çıkmaz.Karşısında başka bir imparator gören adamakıllı birisi alayla karşılamaz zaten.
Queen yerilse hak verirdim yalnız.Son sayfalardaki tipine çok güldüm.Şekli şimali kaymış.Bak o konu cidden tırstığından mı yoksa troll olduğundan mı diye tartışılabilir.Jack tırsmamış sonuçta o şekilde o yüzden tartışılabilir.
Ancak King gördüğüm kadarıyla bir sağ kol olarak ağırlığını gayet korumuş ve teklif reddetmiş.Maskenin altından da karizma bir tip çıkacağına şüphem yok.Atkı olayının tam tersi olacak.
Bil bakalım seride kimin lakabı yok. Sabo the amiral slayer skdkdkkdBelki de Oda artık Mama vs Kaido savaşını verdiği için Reverie'ye döner.Böyle şeyler olası.Ya da belki de 2.perde kapanmalı.
Ryokugyu Sabo'yu nasıl tokatladı görmek istiyorum
Olsa ne olcak? Tam marineforda gelmişin wb çıkıp “kaido geliyor salalım bu basiretsiz ace’i” diyip Kaidoya mı dalacak?Geym of tırons mu lan bu, kaç kilometre öteden haberleri olur biliyor musun? Valla bi şey demiyorum
Oda Law'ı bu deyimle şişirdi.Bu ne asabiyet. Sakin ol Law yemez seni.
O öyle değil. Hakkını veriyor işte. Olması gerektiği gibi.Oda Law'ı bu deyimle şişirdi.
Oda abartma sanatini iyi kullaniyor demek.O öyle değil. Hakkını veriyor işte. Olması gerektiği gibi.