Çivi gibi kafasının üstüne çaktı kendini adama birşey olmaması normal.Çivi çakarken yamultmazsan çivi zemin kadar etkilenmez.Doğru taktik uyguladı.
Hayır o konu dayanıklılıkla alakalı. İki cisim çarpıştıklarında ikisi de aynı darbeyi alır. Ama darbenin etkisi her ikisinde de aynı olmaya bilir.
Elinle duvara vurduğunda elini kırarsın ama cama vurursan camı kırabilirsin.
Hatta olayı biraz daha büyütüp gerçekten yaşanmış bir olay anlatayım. Haberlerde vardı, belki hatırlarsın.
İnşaatçı iki kardeş var. Biri inşaatın tepesine çıkıyor ve ayağı kayıp düşüyor. Abi kardeşi havadayken onun düşmekte olduğu yere koşuyor ve kardeşinin yere çakılmasını önlemek için altına geçiyor. 12. Kat mıydı, 18. Kat mıydı, emin değildim.
Haberi okuduğumda kardeş ağır yaralıydı ama abi birkaç kırıkla taburcu edilmişti.
Bir yıl kadar sonra merak ettim ne oldu acaba diye biraz araştırdım. Meğer kardeşi 20 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra dayanamamış ölmüş.
Tabi bu kadar büyük bir gerçekçilik beklemiyorum ama serinin kendi dinamikleri içinde bir zemini olmalı. Koca yonkouyu bayıltan darbe, en azından bir ağzını yüzünü kaydırmalıydı Queen'in.
Abi