Çok tutamaz. Ana terlik fırlatırSen onu bunu bırak da, Vista Kocana'yı kaç dakika tutar ondan bahset, bölümde görüyoruz ki Kocana yaverli biri sağından solundan
Çok tutamaz. Ana terlik fırlatırSen onu bunu bırak da, Vista Kocana'yı kaç dakika tutar ondan bahset, bölümde görüyoruz ki Kocana yaverli biri sağından solundan
Olabilirliği var ama öyle bir duruma sevinecek misiniz gerçekten? Hem yıllarca Luffy rakiplerini tam gücünde(!) yenmedi diye eleştir, hem de Zoro tam gücünde olmayan Kaido'yu kesti diye sevin... Uff çok fena dalga konusu olur he.Valla Luffy buna indirir sonlara doğru tamam mı. Tam artık bitmişken Kaido Zoro da kafayı alır hani Ryuma olayı tekrarlansın diye herkes memnun ayrılır bu işten
Tam Mihawk tartışmalarını açmalık bölüm aslında da neyse.
Alakası yok ama. Sonuçta Zoro da dövüşte olacak o da bir şeyler yapacak ama Luffy daha ön planda olacak sağlam bir tane indirecek sonra da Zoro kelleyi alacak bence gayet güzel bir olay ahhahaOlabilirliği var ama öyle bir duruma sevinecek misiniz gerçekten? Hem yıllarca Luffy rakiplerini tam gücünde(!) yenmedi diye eleştir, hem de Zoro tam gücünde olmayan Kaido'yu kesti diye sevin... Uff çok fena dalga konusu olur he.
Ahaha arşivlik resmen. Açmıyorum. :S
Buyur aç ben geliyorum xDTam Mihawk tartışmalarını açmalık bölüm aslında da neyse.
https://twitter.com/fatihhocasurati/status/1125819611902033920?s=19Tam Mihawk tartışmalarını açmalık bölüm aslında da neyse.