Olsa güzel olur ama onurlu bir ölüm ile serefiyle gelecek şerefiyle ölecek biricik Kralicemizİyi olursa Korsanlar Kraliçesi Linlin olsun
Olsa güzel olur ama onurlu bir ölüm ile serefiyle gelecek şerefiyle ölecek biricik Kralicemizİyi olursa Korsanlar Kraliçesi Linlin olsun
Wcı gibi kaçış olacak sanıyorlar sanırım. :/Adamlar Kaido'yu indirmeye gelmişler millet hala Bigmom antrenman tahtası nasıl olur diyor. :S Kafası gidik tam gücünden mahrum Bigmom'dan iyi antrenman şansı mı olur la? :/ Bu yaratık hapishaneye yöneldiği anda söylemiştim zaten Luffy bununla dövüşüp kendini geliştirecek diye. Öyle de olacak görüldüğü gibi. Vs sonuçlanmaz gerçi ama olsun.
Allah allah. Yonko indirmeye geliyorlar, diğer yonko kum cuvali olacak. Neden problem ediyoruz acaba?Adamlar Kaido'yu indirmeye gelmişler millet hala Bigmom antrenman tahtası nasıl olur diyor. :S Kafası gidik tam gücünden mahrum Bigmom'dan iyi antrenman şansı mı olur la? :/ Bu yaratık hapishaneye yöneldiği anda söylemiştim zaten Luffy bununla dövüşüp kendini geliştirecek diye. Öyle de olacak görüldüğü gibi. Vs sonuçlanmaz gerçi ama olsun.
Queen'i daha yeni halı gibi silkeleyen bir yaratığın kum çuvalı olacağı fikrini nereden çıkardın?Allah allah. Yonko indirmeye geliyorlar, diğer yonko kum cuvali olacak. Neden problem ediyoruz acaba?
Karakteri soktuğu konum ile ilgisi var. Big Mom'ın şu halleri rahatsızlık vermeye başladı. Yoksa Chopper'ın, big Mom'ı durdurduğu yerde Luffy'nin durduracak olması sıkıntı değil. :/Adamlar Kaido'yu indirmeye gelmişler millet hala Bigmom antrenman tahtası nasıl olur diyor. :S Kafası gidik tam gücünden mahrum Bigmom'dan iyi antrenman şansı mı olur la? :/ Bu yaratık hapishaneye yöneldiği anda söylemiştim zaten Luffy bununla dövüşüp kendini geliştirecek diye. Öyle de olacak görüldüğü gibi. Vs sonuçlanmaz gerçi ama olsun.
Kaido'yu indirecem diye çıkan teknik için deneme tahtası diye geliyor kadın. Hyo denen adamı söylediği ile uygulacak da muhtemelen. Söz konusu Luffy olunca durum nereye gidiyor az çok kestirebiliyorum. Kadının Jinbei, Chopper, Brook'a o duruma sokunca Luffy için de..Queen'i daha yeni halı gibi silkeleyen bir yaratığın kum çuvalı olacağı fikrini nereden çıkardın?