Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946: Queen, O-Lin'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni dönem Lin Lin fanları da ortaya çıktı hayırlı olsun. Vallaha Oda kimseye bir şey beğendiremez. :D

Umarım Luffy önümüzdeki bölüm Big Mom'ı dağa dağa tasa uçurur.:D
 

Üye silindi 1004

Bu Jack de Queen gibi boş çıkıcak. İkisini toplasan bir Katakuri etmez.
Katakuri Queen’le Jack’e tek gider açık ve net. Zoan meyveli bomboş adamlar kafaları da çalışmıyor. Katakuri sabahtan akşama kadar döver ikisini aynı anda. Annesinin oğlu sonuçta
 
Tekniği öğrenmeye başlaması dışında cidden boş bölümdü. :/ Umuyorum bu tehlikeli anlarda diğer karakterlerde gelişim gösterir, basiretleri bağlanmaz.

Linlin'in de şu halleri baymaya başladı. Açlık krizleri, hafıza kayıpları, şimdide kum torbası olması. Oda sonraki bölüm ne Big Mom'ı ne de Luffy'yi kötü göstermeden bu işi kotarmasını isterim.
 
Queen darbe almamış aslında. Sallamış fırlatmış. Ben darbe vurdu mu acaba diyordum. Bu kadarcıkla aradan çıkmaz. Kenarda bekliyor şuan.
 


Şu sahne çok iyiydi. Iyilik yapmak için çaba ederken, Luffy denen şeytan tüm yemeği yemis :agla:

Umarım iyi olur da güzel bir ölüm ile ebediyete ugurlariz Bm'yi. Big Mom arc sonu efsane diye anilsin :p
İyi olursa Korsanlar Kraliçesi Linlin olsun :ehe:

@Alpamis üstünde elbise yokken beni kılık değiştirdiğim için tanımıyor diyor Luffy, bu konuda ne diyorsun, kendini her türlü aşıyor gibi :hhh:
 
Queen tek yer, ayağa kalkamaz diyenlere kurs açıyorum diye beni kendi kurslarına davet edenleri tekrar kursuma davet ediyorum. Pijamalarınızı da getirin işimiz uzun :D Queen teki geçtim, ikiyi geçtim 3 bile yemez bu gidişle. Adamın bilinci hala yerinde ve korktuğu için yerden kalkmadığını gösteren bir panel görmedim. BM, Queen'i kollarının arasına almış, Queen sandviç mezesi gibi olmuşken "sen benim kim olduğumu biliyor musun cadı karı" diyor :hhh: Hahah o kısım çok iyiydi :alkis:

Bm/Queen durumu şu; Bm'nin Zeus+Prometheus ve haki kullanımı yok. Queen'in ise hybrid formu+haki kullanımı yok. Şu durumda da BM yener tabi ki. Ama mangakanın Queen'i özellikle hybrid forma sokturmayıp haki kullandırmayışı dövüşün büyümemesi ve Queen'in iyileşmez bir yara almamasına yönelik bir taktikti bence. Daha önce dediğim gibi Kaido'nun kemik kadrosu üzerinde Bm'ninkilere nazaran daha fazla duruldu ve bu adamlar ciddi bir dövüşe girmeden ciddi bir darbe almadan ring dışı kalmazlar. Bu sebeple Queen final dövüşü için saklanıyor. Sanji'nin baya efor sergilemesi lazım Queen için. Hadi bakalım kutu kola Sanji. Şimdi sen düşün.

Bölümde ilerleme var mı, var. Lütfüler tasmalarından kurtuldu, Kid-Killer kurtuldu, Kawa kurtuldu. Adeta bir kurtuluş günü! Ama gel gör ki bunlar kes-me-di :bilmem::(

Sevindirici tek haber Kawa'nın kurtulmuş olması. Bakalım olaylara müdahil olacak mı ? Hapishaneden sonra yeni bir olaylar zinciri başlar. Ee bu kadar tatil de yeter değil mi ? :oops:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık