Bayağı uçacak güçleri hazır ol,Luffy Bm'ye yeni teknigini deneyecek demiştinya,bu arada tutturdun xDŞaka maka çok kilit bir arctayız. Bu arc güç dengeleri belirginleşecek.
Bayağı uçacak güçleri hazır ol,Luffy Bm'ye yeni teknigini deneyecek demiştinya,bu arada tutturdun xDŞaka maka çok kilit bir arctayız. Bu arc güç dengeleri belirginleşecek.
Ben öyle anladım ... Yapacak bir şey yok. Choppi bile Mam a daha çok dayandı felan..Queen valla 2 kere tek yedi büyük başarı.
Aa inandıramıyorum bi türlü. Çok yerinde ve tatlı bi yorum olmuş kız ondan paylaştımBen öyle anladım ... Yapacak bir şey yok. Choppi bile Mam a daha çok dayandı felan..
Allah duanı kabul etsin.Kurduğun bu cümleyi ODA sensei nin anlayarak okuması için Allaha dua edececeğim
Manganın temelinde arkadaşlık tayfa düşüncesi var hep birlikte ilerlemeliler, E. Lobby, Fox Korsanları, T. Bark ve Arabasta tüm bu arclarda zorlukları birlikte aştılar. Kanımca Sensei manganın takvimini hızlandırmak istiyor- ki yanlış çünkü her şey hızlı ilerliyor tadını alamıyoruz senaryoyu sindiremiyoruz - ve bu nedenle tayfanın geri kalan üyelerinin - belki buraya one piece evreninde arka planda olan olayları ve şahısları da katabiliriz- hikayelerini geri plana çekiyor Luffy'i öne çıkarıyorLuffy'nin gideceği nokta,tayfadakilerin hedeflerinden çok ileride. O yüzden bu makasın açılması gayet normal.
Tekledi ? Hangi evren, hangi zaman diliminde ?Kaidonun en güçlü ikinci adamını tekledi helal olsun.Luff power up loaded.
Sevimli kerata, kıyamıyorlar.Ulan koskoca hapishane serüveni Luffy'nin Hyo gibi bir kralla tanışıp eğitim alma şerefine nail olmasıyla geçti ya la! Kid'le Killer'ı gördüğün anda makarna suyuna batır hapishanede onca adam tokatlayan Luffy'yi pamuklara sar. Allah belanı versin Oda. Adaletini seviyim!
Krala kırbaç kalkmaz.Sevimli kerata, kıyamıyorlar.
Aç bıraksak?Krala kırbaç kalkmaz.