Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946: Queen, O-Lin'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tombe

Reis Nami’nin etkisi elbet oldu ama Nami olmasa dövemez diye bir durum yok. Kata dövüşü de uzun süreden sonra izlediğimiz en iyi dövüştü. O kadar güzel işlenen bir arctan sonra böyle bir arc, fantastik seri bile olsa mantık sınırlarını aşıyor.
Cracker kısmında tek atma kısmı ile alakalı dedim daha çok. Yenebilir miydi? Yenebilirdi ama Nami’nin yardımıyla dövüşün 11 saat sürdüğünü göz ardı etmemek lazım.

Kata dövüşü benim içinde öyle aynen katılıyorum. Op standartlarının çok üstünde zevkli bir dövüştü. Ve bu noktada Kata’nın tavrına da bakınca bu vs benim açımdan berabere. O arktan sonra bu ark nereye gidecek göreceğiz. Arkın giriş kısmı yeni bitti ve gelişme kısmınının başındayız ve öyle bir ark ki hem Koca Ana hem Kaidou var allstar maçı gibi. Bu denklemleri nasıl kullanacak, tayfa Luffy ve Zoro dahil ne kadar gelişecek ve bunun sonucunda kimle nasıl dövüşecekler? Bunlar için daha erken tabi. Bildiğim bir şey varsa o da çok iyi bir hikaye olacak. Özellikle geçmişte Ryumayı gösterir mi bilmiyorum ama ve Calgara ve Noland gibi kaliteli bir hikaye veya birden fazla hikaye bekliyorum. Bu arkta dövüşlerden ziyade hikaye odaklıyım ben.
 
Bide queen = katakuri dersiniz PEHH :fool:

Jack olsun queen olsun adamlar hantal zeka seviyesi düşük hayvanlar gibiler. Katakuri gibi zeki ve geleceği gören biri ikisini üst üste katar öyle ezer.

King tek başına bütün BM tayfasını tutabilen bir adam bu yüzden Katakuri karşısında sadece king e şans veririm onun dışında Kaidonun tayfasında katakuriyi alacak pek kimse yok gibi.

Luffy nin durumu sıkıntı 1 kez bile başarısız olursa ihtiyar ölecek. Mecbur bütün saldırıları yiyecek yeni power up u almayı öğrenmek zorunda kalacak. Eğer luffy simdiden Bigmom u tutmayı başarırsa arc sonu Kaidonun düşmesine garanti gözüyle bakarım.

Lakin luffy hakinin farklı bir kullanım şekli ile BM yi tutması beni Kesmez yeni bir g5 formu bekliyorum olmadı uyanış aksi halde boş beleş gelen bir power up olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık