Cracker kısmında tek atma kısmı ile alakalı dedim daha çok. Yenebilir miydi? Yenebilirdi ama Nami’nin yardımıyla dövüşün 11 saat sürdüğünü göz ardı etmemek lazım.@Tombe
Reis Nami’nin etkisi elbet oldu ama Nami olmasa dövemez diye bir durum yok. Kata dövüşü de uzun süreden sonra izlediğimiz en iyi dövüştü. O kadar güzel işlenen bir arctan sonra böyle bir arc, fantastik seri bile olsa mantık sınırlarını aşıyor.
Kata dövüşü benim içinde öyle aynen katılıyorum. Op standartlarının çok üstünde zevkli bir dövüştü. Ve bu noktada Kata’nın tavrına da bakınca bu vs benim açımdan berabere. O arktan sonra bu ark nereye gidecek göreceğiz. Arkın giriş kısmı yeni bitti ve gelişme kısmınının başındayız ve öyle bir ark ki hem Koca Ana hem Kaidou var allstar maçı gibi. Bu denklemleri nasıl kullanacak, tayfa Luffy ve Zoro dahil ne kadar gelişecek ve bunun sonucunda kimle nasıl dövüşecekler? Bunlar için daha erken tabi. Bildiğim bir şey varsa o da çok iyi bir hikaye olacak. Özellikle geçmişte Ryumayı gösterir mi bilmiyorum ama ve Calgara ve Noland gibi kaliteli bir hikaye veya birden fazla hikaye bekliyorum. Bu arkta dövüşlerden ziyade hikaye odaklıyım ben.