Hızlı solumasini, huff huff icin zorlandi saydılar sanırım. Da Kyoshiroya karşı şansı olduğunu sanmıyorum şu halde. Mihawk'un çakı performansi gibiydi Zoro karşısındaSpoiler da zoro zorlanıyor denildi. bana sadeçe öfkeli geldi herhangibi bir zorlanma belirtisi görmedim.
Kairoseki takacak hawkinse. Bir ışınlatmaya bakar. Usop tokoyo güvene alığ bir tane kelepçe fırlatır hawkinse. Meyveyi iptal edecek sonra öldürecek muhtemelen.Bebek yapılan kişi, ölmeden meyve etkisinden çıkamıyor. Büyük ihtimalle haki kullanımı da buna engel olmuyor. Law'un işi çok zor yani. Bana kalsa vasıfsız adamlarından vazgeçip Hawkins'i biçsin isterdim, ama mümkün değil.
Hawkins kendisi meyve etkisinden çıkartabilir mi? O zaman kurtulabilirler belki.Bebek yapılan kişi, ölmeden meyve etkisinden çıkamıyor. Büyük ihtimalle haki kullanımı da buna engel olmuyor. Law'un işi çok zor yani. Bana kalsa vasıfsız adamlarından vazgeçip Hawkins'i biçsin isterdim, ama mümkün değil.
Eğer ekibi de ölürse Law'ın kaderi budur derim. Adam çocukluğundan beri ölüm görüyor.
Law akıllı adam, Kahve Kral'ı karşısına almak istemez.Bepo çoktan smile yedi bile. Law düşman tarafına geçer artık.
Hııı?O tap tap Zoro olabilir
Zoro'nun zararınaysa bastı deriz olur biter sen niye tatlı canını sıkıyorsun
Akıllıca olurdu. Wano'nun kairoseki yeri olduğunu öğrenmesi ve Hawkins in kairosekili çivilerinde aklı kalmıştı. Bunu değerlendirmeli. Oda nasıl yaptırırsa artık.Kairoseki takacak hawkinse. Bir ışınlatmaya bakar. Usop tokoyo güvene alığ bir tane kelepçe fırlatır hawkinse. Meyveyi iptal edecek sonra öldürecek muhtemelen.
Bu kadar zeki ise gitsin Kaido'yu kuklalardan biri yapsın ölümsüz gezsin. Saf salak.Çok zeki ya Bepo'yu farklı yere saklamış.
Hawkins ile sadece kılıç değil zekalarını tokuşturacaklar. Daha zeki ve strateji de hata yapmayan kazanır. Zevkli olacak.