Zoro'ya karşı Hawkins'in şu anki kozu yoktu ki. Law'un işi çok daha zor.Şimdi bu law 3 canı Zoro tarafından alınmış kendi canı hariç 3 canı kalmış Hawkinsle mi dövüşecek. İşin yarısını Zoro yapmış zaten.
Zoro'ya karşı Hawkins'in şu anki kozu yoktu ki. Law'un işi çok daha zor.Şimdi bu law 3 canı Zoro tarafından alınmış kendi canı hariç 3 canı kalmış Hawkinsle mi dövüşecek. İşin yarısını Zoro yapmış zaten.
Hahaha Queen dengi olmamalı bu kadının. Yonko'nun ne olduğunu gösterdi ucundan. Umarım öbür bölüm sıçmaz
Zoro: Bırakın beni aklım rahat değil.Yine olayları anlıyamamışsın, hiç şaşırmadım xD
Luffy ve Kata dövüşürken ortamda başka düşman yoktu, Zoro ile Kyo kapışırken hem ortamda bir sürü düşman var hem de dövüşün olduğu ortamda korunması gerekenler var.
Kata ve Luffy ise, Luffy ayna dünyasına ikiliyi geçirdiğinde sadece Kata ve Luffy olarak devam etti. Zaten ortama başkası müdahale edince seninkini deldiler ama Zoro ile Kyo dövüşünde başkası Zoro'ya saldırdığında adam yaralanmadı xD
Neyse Nova teklemiş adam Zoro hem de teke tek değil teke iki iken xD Artı başka bir Nova'yı da yoldan geçerken alıyor muş bakasana adamın dört canı var üçü gittiydi hahaha.
Zoro Reis şimdiden herkesi gölgede bıraktı
Chopper öğret derse neden yapmasın. Bu arada Tama'yı da çağırması süperdi. Paylaşımcı bu halinde.Hahaha Queen dengi olmamalı bu kadının. Yonko'nun ne olduğunu gösterdi ucundan. Umarım öbür bölüm sıçmaz
Big Mom acaba Luffye haki öğretir mi şu flow hakiden.
Aynen. Hepten kafayı yemedi. Önceki oruç tuttuğu uzun olduğu için hepten girmişti herhalde.Chopper öğret derse neden yapmasın. Bu arada Tama'yı da çağırması süperdi. Paylaşımcı bu halinde.
Chopper işte. Ne yapsa doğrudur!Aynen. Hepten kafayı yemedi. Önceki oruç tuttuğu uzun olduğu için hepten girmişti herhalde.
Tama çağırması güzel de Chopper şey diyor acaba BM'ye kabadayilik mı yapıyorlar nazik diye 1 arc önce kendileri kabadayilik yaptılar kendi mekanlarında. Chopper da kendi yaptığını unutup millete çamur atıyor ha.
Reis o kadar güçlendi ki teke tek vs attırmıyorlar, kılıcını da uyduruk bir sebepten biri kapıp kaçtı.Zoro: Bırakın beni aklım rahat değil.