Hocam Jinbei ile BM kapışması gibi düşün. Hemen olur biter. Ardından King Queen'i de alır uçarak gider.King tek yer Bm'den her halukarda.
Hocam Jinbei ile BM kapışması gibi düşün. Hemen olur biter. Ardından King Queen'i de alır uçarak gider.King tek yer Bm'den her halukarda.
WB vs Jesus Burgess olayinda sana Burgess savundugumu düşünerek yanıt verdiğimi say.Bana ne patlıyorsun oğlum ben mi çiziyorum mangayı?
Bir senle ben Queen'in kalkamayacağını düşünüyoruz herhalde.Lan tamam kalksin da rahata erin emi. BM'yi şurada rezil etsin de Amiral Yonko konularını nasıl kirletiyorum bi görün.
Manyak herif, deli, yine lafları evirip çevirip kendi kafanda başka yerlere götürme. Ben Queen savunuyorum sanki. Düşüncemi söylüyorum, haftaya ayağı kalkabilir. Senaryoyla alakalı bir durum.WB vs Jesus Burgess olayinda sana Burgess savundugumu düşünerek yanıt verdiğimi say.
Sağ kol harici katılırım.Taka no Me tartısmalı.Bm Katakuri'ye cocuk muamelesi(farkli anlam) yaparken sag kolun orda olmasi hataBir senle ben Queen'in kalkamayacağını düşünüyoruz herhalde.
Harbi kalkarsa Yonkou=Amiral=Sağ kol=Mihawk derim derim.
Bu tarz güçleri bu şekilde konuşmak çok basit oluyor işte. Hawkins öyle yenilmez oluyor. Law içinde mesela gittiği yerlerde yapsın bir room shambles meyvelileri yollasın denize oh miss dünyada ki tek meyve sahibi Law olur.Kesinlikle zor şartları vardır, yoksa bu adam yenilmez. Gider rakibini yapar her seferinde ne olacak? Rakibini yap ağızdan al kılıcı, temiz :d
@traokun
Yemez tabii, boru mu bo Kaido
@Tilqi_Gin
Bunun ihtimalini sadece Kiado'nun razı olması ile görüyorum. Malum adam ölmek istiyore :Ç
Bu adam bence intiharı görkemli olsun istiyor, ne olursa olsun öleyim falan diye değil. Sanmıyorum ki kıytırık yok meyve yemekmiş, yok denize atlamakmış gibi şekillerde ölmek istesin. O yüzden sanmıyorum.Kesinlikle zor şartları vardır, yoksa bu adam yenilmez. Gider rakibini yapar her seferinde ne olacak? Rakibini yap ağızdan al kılıcı, temiz :d
@traokun
Yemez tabii, boru mu bo Kaido
@Tilqi_Gin
Bunun ihtimalini sadece Kiado'nun razı olması ile görüyorum. Malum adam ölmek istiyore :Ç
2.ye tavım 3. darbeye kalmaması lazım bana göre. 2. de şuanki handikapından dolayı. Luffy G4 mod kullansa kevgire çevirir o Queen'i orada BM'ye mi direnecekmiş?Ben abartıp Akainu tek başına Tottolandu alır diye girecem konuya ne eşitliği. Kalkarsa değil Quenee yenilirse falan.
Yahu kalksin sanki 2 veya 3. yemeyecek.