Zoro killeri de alamazdı bir zamanlar. Bir süpernovaya tek atan adam jacki de alır.Yk4 alıp ustune ustluk Yk3'e giren adamı çok kuçumsuyorsun. Zoro'nun Jack'i alamayacagi ortadayken lutfen... :S
İyi de biz Zoro'nun penceresinden okuyoruz savaşı Kamazo penceresinden değil bu gayet normal onun bandajlı halinin farklı yorumlanmasında. Zaten adamın normalde kolları bandajsız ve ya boynunda görünür bi banda yoktu eskiden. Kaldı ki herif Zoro'yu görünce yorum bile yapmıyor ya da Shabody'den dem vurmuyor eskiye dair hiç bir emare yok. Sence de bu sana saçma gelmiyor mu?Gönderilen suikastçinin hareketlerinde onu kısıtlayan bir şey yada yaralı olduğuna dair bir emare gördün mü ?
Burda güç tartışmasına girmeyelim. Zoro nova teklemiş. Önemli olan bu. Aradaki güç farkını hazmettiğin zaman kaldığımız yerden devam ederizYk4 alıp ustune ustluk Yk3'e giren adamı çok kuçumsuyorsun. Zoro'nun Jack'i alamayacagi ortadayken lutfen... :S
Onlarınki teori de sizinkiler ne oluyor? Siz de Zoro'nun 944 falan şov yapacağına yönelik teoriler yapıyordunuz. İki kılıç+ yara ile Jack falan alıyordu bu adam. Kral haki falan salıyordu. Sen onların beklentileri ile dalga geçmişsin, ben de sizinkilerle dalga geçtim. Bu kadar basit.Evet, adı üstünde teori. Kehanet değil.
Yahu ben öyle bir iddia'da bulunmadım diyorum halen o çöpten bahsediyorsunZoro killeri de alamazdı bir zamanlar. Bir süpernovaya tek atan adam jacki de alır.
Zoro'nun çöpü teklemesi onu Top 2 supernovadan biri yapacagini dusunmuyorum sahsenBurda güç tartışmasına girmeyelim. Zoro nova teklemiş. Önemli olan bu. Aradaki güç farkını hazmettiğin zaman kaldığımız yerden devam ederiz