Olaya yanlış bakıyorsun, daha kaç gün önce bundan bahsedilirken hiç bir şey yoktu, şimdi bir bilgi ile adam yaralı, dezavantajlı, aklı düzgün çalışmayan birine döndü. Bu iş şimdi olmaz yani, yarın öbür gün çıkacak bölümlerde bunlaraa dair bilgiler geçer aaa öyle miymiş diyebiliriz. Şuan yapılan şeyse Zoro bunu mu yendi o zaman ne yapalım.
Aaa buldum normalde kullandığı silahları yok olsun. Kaç kere gördün nereden biliyon silahını ? )
Aaa buldum normalde yaptığı dövüş stilinde dövüşmemiş olsun. Kaç kere vs attı gördün ? )
Aaa buldum sargısı var yaralı olsun.
Aaa buldum aklı çalışıyor olmasın.
Vesaire vesaire. Var mı ciddi anlamda dövüş esnasında bunlara dair bir emare yok ! Özetle, eline bir bilgi gelsin anlat dinleyelim ama sırf Zoro ile ilgili diye uydurup sallamaya gerek yok. Değil mi ?
Karakterin kimliğinin değiştiğinin farkında mısınız? Wikia da falan ayrı bir karakter olarak açılmıştır sayfası yada bizim kütüphanede işlenecek olsa ayrı birisi olarak işlenecekti. O yüzden karakterin o anlık halinden başka elimizde bilgi yoktu ve tek bölümü yorumluyorduk. Şimdi ise Killer olduğunu öğrendik. Killer hakkında daha önceden sahip olduğumuz bilgiler Kamazo ve Zoro dövüşünü değerlendirmemiz için bir kriter haline geldi. Bunu anlamak çok basit aslında.Adamın Killer olduğu ortaya çıkınca hemen yan çizmeleriyle tabi dalga geçerim, teorinin tutmamasıyla aynı şey değil. Teori 3-4 seneden fazla ve bunlar olmadan ortaya atıldı.
E o zaman Killer'ın Zoroyu tek hamlede bayıltacak atak gücüne sahip olduğuna katılıyorsun.Hiç ilgilenmediğim için o açlık olayıyla ben de bilmiyorum Zaten espirisini yapmak hariç kabul edeceğim bir şey değil