Derler adama, Zoro top 2 novadan biri olduğu için olur diyeSorarlar adama bu adam güç bakımindan Supernova'nin S'si olur mu?
Derler adama, Zoro top 2 novadan biri olduğu için olur diyeSorarlar adama bu adam güç bakımindan Supernova'nin S'si olur mu?
Belki Zoro çok güçlüdür ha?Sorarlar adama bu adam güç bakımindan Supernova'nin S'si olur mu?
Kaptan Kid ne gune duruyor? Top 2 varda Luffy ve Kid'tir. Yk4 alan Urouge'u unutmuşsun herhalde.Derler adama, Zoro top 2 novadan biri olduğu için olur diye
Aynen öyleÇeviri kalitemizi biliyorsun.
Çevirme bu bölümü lütfen. Belki unuturuz...Bu güzel bölümün hatırına belki bir ihtimal geceden bölümü alır, sabaha verebilirim.
Önce bölümün tamamına bir bakayım, konuşmalara vs sonra karar veririz.Aynen öyle
Bölüme özel seçenek bile gerekebilir. Çok iyi olsa ona veririm oy
Zoro nova teklemiş diyorum sen bana başka bir nova olan Urouge'dan bahsediyorsun Neyse sindire sindire anlatacak bunları size mangaka; bekleyinKaptan Kid ne gune duruyor? Top 2 varda Luffy ve Kid'tir. Yk4 alan Urouge'u unutmuşsun herhalde.
Evet, adı üstünde teori. Kehanet değil.Allah Allah. Adamlar boşuna o zaman 944'e yönelik coşmuşlar di mi? Ne ilginç olaylar yav. O yazdığım 941, 942 gibi yazılar hep adamların beklentileri. Bölüm yorumlarından açıp bakabilirsin. O kadar coş coş, sonra gel tek yediğin dövüş ile övün.
Yk4 alıp ustune ustluk Yk3'e giren adamı çok kuçumsuyorsun. Zoro'nun Jack'i alamayacagi ortadayken lutfen... :SZoro nova teklemiş diyorum sen bana başka bir nova olan Urouge'dan bahsediyorsun Neyse sindire sindire anlatacak bunları size mangaka; bekleyin