Hayır, araştırmacı gazeteci sensin. Kaç yıllık mesajımı bulmuşsun. Seni tebrik amacıyla yazdım.Biliyoruz da konuşuyoruz diyorsun
O parantez içine güveniyorum o halde
Parantez içine gelince o geyik amaçlı yav Zoro kalbimizin kralı (KK) zaten
Hayır, araştırmacı gazeteci sensin. Kaç yıllık mesajımı bulmuşsun. Seni tebrik amacıyla yazdım.Biliyoruz da konuşuyoruz diyorsun
O parantez içine güveniyorum o halde
Dediğin gibi adını duyduğumuz kimse o kişi çıkmıyor. Kyoshiro da Denijiro çıkacak kesin, önceki sayfalarda Denijiro'nun taslak çizimi ile Kyoshiro'yu kıyaslamışlar gözlerine kadar aynı.@William cutting
Baksana Kid ve Killerin en sevmediği yiyecek ve hapis durdukları yer neresi. SBS'den
O: I'm going with (1) for loved food and (2) for hated food.
- Eustass Kid: 1. Cabbage rolls 2. Curry udon
- Killer: 1. Peperoncino 2. Curry udon
- Scratchmen Apoo: 1. Tom Yam soup 2. Mayonnaise
- Urouge: 1. Adzuki beans and pork 2. Vegetables
- Basil Hawkins: 1. Fortune cookies 2. Meat
- X Drake: 1. Rice with chicken 2. Eggs
- Trafalgar D. Water Law: 1. Onigiri and grilled fish 2. Bread and Umeboshi
- Capone Bege: 1. Meatballs and tomatoes 2. Tomato juice
- Jewelry Bonney: 1. Pizza Margherita 2. Carrot
Pek sanmıyorum ama öyle bir şey varsa önümüzdeki bölüm belli olur. Hiç kimse olmasa bile şu ninja kadın bi tepki verir.Dediğin gibi adını duyduğumuz kimse o kişi çıkmıyor. Kyoshiro da Denijiro çıkacak kesin, önceki sayfalarda Denijiro'nun taslak çizimi ile Kyoshiro'yu kıyaslamışlar gözlerine kadar aynı.
https://thelibraryofohara.com/2019/...ial-a-crazy-theory-that-came-to-mind-at-2-am/Pek sanmıyorum ama öyle bir şey varsa önümüzdeki bölüm belli olur. Hiç kimse olmasa bile şu ninja kadın bi tepki verir.
Denjironun taslak değil de Kanjuro o ama hem Denjiro hem Kyoshiroya benziyor. Muhtemelen öyle planlandi baştaDediğin gibi adını duyduğumuz kimse o kişi çıkmıyor. Kyoshiro da Denijiro çıkacak kesin, önceki sayfalarda Denijiro'nun taslak çizimi ile Kyoshiro'yu kıyaslamışlar gözlerine kadar aynı.
Olabilir, güzel de olur ama şöyle bir durum var. Denjiro'nun Oden'in hizmetkarlarından, hatta 9 kından biri olduğu herkesçe biliniyor ya da bilindiğini kabul edelim. Orochi öyle bir adamı yanına alır mı?https://thelibraryofohara.com/2019/...ial-a-crazy-theory-that-came-to-mind-at-2-am/
Burada yazılanlar beni çok ikna etti bu konuda. İsim benzerliği kanıt gibi zaten.
Evet Kanjuro taslağıymış o.Denjironun taslak değil de Kanjuro o ama hem Denjiro hem Kyoshiroya benziyor. Muhtemelen öyle planlandi başta
Da öyle ya. Ashura ve Kawaya altyapi çizdi. Denjiro'ya da cizecek yerine zaten yeterince çizilmiş Kyoshiro daha uygun.
Bir arkadaş geçmiş sayfalarda bu konuda bir şeyler yazmıştıç İsmini hatırlayamadım kusura bakmasın kendisi bu mesajı görüp bana yazarsa ismini de belirtirim ama Denijiro'nun Orochi'ye Oden'i yenmesi konusunda yardımda bulunup güven kazandığından bahsediyordu özet olarak.Olabilir, güzel de olur ama şöyle bir durum var. Denjiro'nun Oden'in hizmetkarlarından, hatta 9 kından biri olduğu herkesçe biliniyor ya da bilindiğini kabul edelim. Orochi öyle bir adamı yanına alır mı?
Denjiro kılık falan değiştirmişse belki ama bile bile yanına alacağına ihtimal vermem.