Anons yapıldı ya. Eşleşme olacaktır.Peki Hawkinse bir şey demedin yani?
Ninjalar pasif kaldı. Abartılacak kadar değiller mi ki acep? :/ Fukuro bari olaydı.
Anons yapıldı ya. Eşleşme olacaktır.Peki Hawkinse bir şey demedin yani?
Ninjalar pasif kaldı. Abartılacak kadar değiller mi ki acep? :/ Fukuro bari olaydı.
Kaçıyor millet, Zoro Sanji ve Law dışı kalmaz kimse sanırım. Vs olur mu ekstra bilemedim. Orochi Kaidoya ağlar mı gel diye?Anons yapıldı ya. Eşleşme olacaktır.
Hawkins'in fişini Law çekecek ondan bekliyordur o Öyle aman aman bir güç beklemiyorum ninjalardan da öyle alelade tipler de değiller. Hepsine ayrı ayrı uğraşılmış. Tayfanın arc sonu rakibi olur bunlar. Ama şimdilik pasifler. Belki önümüzdeki bölüm diyelimPeki Hawkinse bir şey demedin yani?
Ağlar tabi.Kaçıyor millet, Zoro Sanji ve Law dışı kalmaz kimse sanırım. Vs olur mu ekstra bilemedim. Orochi Kaidoya ağlar mı gel diye?
Umarım. :SBüyüklenenlerin hazin sonu daha keyifli oluyor.
O tam Law'ın ki gibi değil ama. Law'ın daha büyük bir hakkı vardı Kid'e göre. Dof sadece bir plandı Luffy için ama Law onu yenmek istiyordu. Kid'in Kaido'ya nefreti ise Luffy'ninki ile aynı hemen hemen.Ee öyle zaten. Bakalım o zaman Law için dönen muhabbetler Kid için dönecek mi? İntikam Kid'in di ama Luffy yendi.
Kaptanı müsait onun yerine sallandirilsin.En kısa sürede Zoro'nun da baş aşağı sallandırılmasını ve işkenceyle hafıza kaybı yaşamasını bekliyoruz. Elin sağ koluna her şey oluyor da bizimkine niye olmasın?
Bunlar hep hava civa. Arc bossunu daima Luffy yenecek. Diğer karakterlerin hikayeleri, gerekçeleri, çektikleri vs teferruat.Umarım. :S
O tam Law'ın ki gibi değil ama. Law'ın daha büyük bir hakkı vardı Kid'e göre. Dof sadece bir plandı Luffy için ama Law onu yenmek istiyordu. Kid'in Kaido'ya nefreti ise Luffy'ninki ile aynı hemen hemen.
@Wbrggrdrlfy Pistol atmış adama Queen'e bir şey yapamadı gibi bir şey demişsin ya onu dedim.
@Monkey D. Dragon Sanji'de koka yok demek daha mantıklıydı, haklısın.