Daha fazla Big Mom için endişeleniyorum ben. :/Bir tek ben mi Queen için endişelenmiyorum? Rezil Oda koskoca Bigmom'ı öyle bir hale getirdi ki... Ne kadar güçlü olursa olsun ciddiye alamıyorum ne yazık ki.
Daha fazla Big Mom için endişeleniyorum ben. :/Bir tek ben mi Queen için endişelenmiyorum? Rezil Oda koskoca Bigmom'ı öyle bir hale getirdi ki... Ne kadar güçlü olursa olsun ciddiye alamıyorum ne yazık ki.
Hawkins neden şey yapmadi acaba. Drake neden bu kadar kastı anlamadım. Hawkins ve Drake bildiğin Kaidoya sadık davraniyorlar yaw.Uff ne diyorsun efsaneydi bölüm. Çıkar çıkmaz uninin bahçesinde okudum bölümü. Hele ussop-franky-nami-robin olaya dahil olunca tarifsiz bir his yaşadım.
Hele sanji ve zoro’ya ne demeli. Adamlar bildiğin sadece ortaya çıkmakla bütün dikkatleri üzerlerine çekti. Drake çıldırmış gibi üstüne çuvallandı ama ister arkadan saldır ister önden saldır sanji için farketmiyor nasıl olsa zoro’nun ilerleyişi de çok iyiydi ama kiyoshiro beklenmedik bir şekilde güçlü çıktı adam yerinden oynamadı bile.
Evet yıldırım dedim kıvılcım değil. O sahnelere bakalım.Haki çarpışmasında yıldırım efekti çıkıyor demedin mi? Taşşak gibi geçiyon anlamadım ki.5 dk önce yazdığın şeyi mi unutuyon.
Sen bence konuyu anlamamışsın.Law sorunca Luffy zaten söylemişti. Boşuna kasmışsın.
TanıştırayımArmament bir haki çeşidi farklı değiller. Cc ye vurmak için haki kullanmalısınız demişti Law. Luffyde ben zoro ve sanji kullanabiliyoruz demişti. Bildiğim kadarıyla armametle logialara vurabiliyorduk
Hawkins'in beklediği Law :/ Kartlara bakıp yakacak genç adamı.Hawkins neden şey yapmadi acaba. Drake neden bu kadar kastı anlamadım. Hawkins ve Drake bildiğin Kaidoya sadık davraniyorlar yaw.
Sanji dediğim şeyi dedi. Yasunun ölümü boşa mı gitsin diye. Drake dalinca plan bozuldu. Budur işte ya tayfa.
Kyoshiro da uzun baya. Kılıç dövüşü izlemek hoş olacak. 720 durdurması problem değil. Biraz bile erinmemesi mükemmel.
Orochi için anlatılan efsane 2 kılıç seyi Kyoshiroya ait sanirim. Kyoshiro Zoroyu bilerek durdurmus da olabilir. Konuşuldu konuda da Orochi düşerse Kaido korkusu ile belki :T
Onunla bu konunun alakası ne? Ben orada genele yazıp sana "küfür" falan mı ediyorum,yoksa yazdıkların hakkında cevap mı yazıyorum? Aman neyse, fikrimi belirtmiş olayım sadece de olay kapansın. Uzatmanın anlamı yok zaten.Queen'i de yalan edecek Oda, tam da acımasız yönünü görecekken. Koca Ana'nın krizlerinden de iyice bıktık artık.
Yav tamam ben hiç konuşulmayan bir şey üzerine yorum yapıyorum, tamam öyledir. Beni alıntılamış olman bile iyi bir şey, genelde pek direkt söyleyemezsin(nedendir bilemem).