Bu hafta spoiler de Law'ın adını bile göremedim. Var mı ki çıktı mı sonradan.Bu hafta şovu Law yapıyor galiba? Geçen hafta Zoro için hazırlanan sahneler Law için miymiş? Bi de o kadar başımızın etini yediydiniz...
Bu hafta spoiler de Law'ın adını bile göremedim. Var mı ki çıktı mı sonradan.Bu hafta şovu Law yapıyor galiba? Geçen hafta Zoro için hazırlanan sahneler Law için miymiş? Bi de o kadar başımızın etini yediydiniz...
Yok.Bu hafta spoiler de Law'ın adını bile göremedim. Var mı ki çıktı mı sonradan.
Sanji abazalıkla hiçbir yere varamadı şimdiye kadar kimi etkilediyse kahramanlığıyla ve yetenekleriyle etkiledi nami olsun pudding olsun violet olsun yargıç katili farklı başkenti kurtaran o soba farklı. Zoro kılıcı alacaktır canım arc sonunda herkes hedefine ulaşacak zaten ama Oda hiçbir zaman karaktere istediğini vermez başta. Bak mesela luffy’ye ne özgürlük verdi ne mücadele hakkı verdi direkt tek yedirip hapse tıktı.Ama O kılıç Zoro'ya gidecek sonra Yargıç katili olarak Zoro da biliniyor ve kızı da Sanji gibi her arc abazalık yaparak kapmadı adamın suçu yok karizma olmak suç mu?
Hapiste krallar gibi yaşıyor be adam ohhhSanji abazalıkla hiçbir yere varamadı şimdiye kadar kimi etkilediyse kahramanlığıyla ve yetenekleriyle etkiledi nami olsun pudding olsun violet olsun yargıç katili farklı başkenti kurtaran o soba farklı. Zoro kılıcı alacaktır canım arc sonunda herkes hedefine ulaşacak zaten ama Oda hiçbir zaman karaktere istediğini vermez başta. Bak mesela luffy’ye ne özgürlük verdi ne mücadele hakkı verdi direkt tek yedirip hapse tıktı.
Girişmişmiş. :kEkmeğini taştan çıkarmak diye buna derim ben işte. Anında fırsata çevirdin olayı. :/ Rosa daha iyi demek için çok çok erken ama en azından Rosa'nın giriş kısmı daha iyiydi diyebiliriz.
Onun yeri ayrı...WCI daha güzeldi
Kız utanmasa Zoro'ya binecek ama Meriç yine Zoro mu oluyor ? Şu mesajı bütün meriçlere yollayalım da az gururlansınlarÜzülme Komurasaki, hayat uzun bir yol ve bu yolda çakıl taşları da var.
-Roronoa Meriç Zoro.
Evli, mutlu, çocuklu, Okeyim benKusura bakmayında Zoro resmen Cornetto reklamı çekiyor, Wanoda aşk başka diye .. birde haftalarca beynimizi yediniz Zoro şunu yapacak Wano sonu görüşelim diye... Wano sonu görüşelimde başka şekil olmasın o?
Abazanlık filminden iyidir. En azından tiksinç değil o kadar.Kusura bakmayında Zoro resmen Cornetto reklamı çekiyor, Wanoda aşk başka diye .. birde haftalarca beynimizi yediniz Zoro şunu yapacak Wano sonu görüşelim diye... Wano sonu görüşelimde başka şekil olmasın o?
Zoro belki kahramanı olurum diye aksiyona girdiği için sarılıyor zaten. Ahh Zoro ne sinsisin sen. Shogun kızını alıp Wano hakimi olmayı planlıyor gibi. Momo kendine dikkat etmeli.Kız utanmasa Zoro'ya binecek ama Meriç yine Zoro mu oluyor ? Şu mesajı bütün meriçlere yollayalım da az gururlansınlar