Dışardan nasıl göründüğünün farkında değilAdam kendi yaşadığını millete lanse ediyor gelin güveymiş xD
Katılıyorum. zoro'nun istediği kılıcı luffy'ye verir. Ünü ve vs yi sanji'ye verir. Kadını da zoro'ya.Sanji kadın görecem diye onca emek verip, o kadar kan kaybetsin, Zoro sıfır çabayla kollarında uyutsun, adalet yok hacı.
Haklısın page one kesinlikle paket olmadı. Hamur oldu desek daha doğru olur.Page one ne zaman paket oldu bu tamamıyla sanji fanlarının hayali bir senaryosu.
Mümkünse hiçbir şey yapmasın, sonra tırpanla teq yiyor xdNe yapsın Zoro ?
Ama O kılıç Zoro'ya gidecek sonra Yargıç katili olarak Zoro da biliniyor ve kızı da Sanji gibi her arc abazalık yaparak kapmadı adamın suçu yok karizma olmak suç mu?Katılıyorum. zoro'nun istediği kılıcı luffy'ye verir. Ünü ve vs yi sanji'ye verir. Kadını da zoro'ya.
Kesinlikle adalet yok ama işleme biçimi böyleymiş demek ki yoksa her karaktere istediğini verse ne anlamı kalır
Ağam bizimle dalga geçirrrr xDDışardan nasıl göründüğünün farkında değil
Nasıl işlerine göreler görüyor musun, biz Law fanları yemez bunları.Bepoları boşverde Law ı gömenler birde gelmiş... Yasu yu Law kuklayla değiştirmiştir ölmemiştir dediler, valla efsane..
Öylesi çok basit. Law tek başına gittiyse bir şeyler olmalı. Ya tayfasının ölüsünü görmeli ya kurtarayım derken işler sarpa sarmalı ya da ciddi bir vs. ye girmeli.Law, milletin idama odaklanmasını fırsat bilip tayfasını kurtarmış olabilir.
Bu arada amirallik yine havada uçuşuyor ben kaçar.