Ölümüne kankayık durumunu sezdim.Belki beraber ölürler?
Ölümüne kankayık durumunu sezdim.Belki beraber ölürler?
Aksiyon lazım artık Tekrar söylüyorum Zoro'nun yenilme ihtimali yookSabırsızlanma yahu. Gecikmesi iyidir. Ne de olsa sizler üzuleceksiniz. He tabi simdilik sevineceksin çünkü rakip orochi olacak buyuk ihtimal ondan sonra gun sayarsiniz.
Luffy'nin tek yeme ihtimali de yok denildi ama sonuç olarak ortada: Denizin 5. imparatoru,Denizin 1. imparatorundan tek yedi.Aksiyon lazım artık Tekrar söylüyorum Zoro'nun yenilme ihtimali yook
Kamazo önünde sırasını savdı diyorsun yani.Aksiyon lazım artık Tekrar söylüyorum Zoro'nun yenilme ihtimali yook
O Kaido farkı normal yani ikisi aynı şey değilLuffy'nin tek yeme ihtimali de yok denildi ama sonuç olarak ortada: Denizin 5. imparatoru,Denizin 1. imparatorundan tek yedi.
Hatta bolum çiktıgı zaman bazı yerlerde Luffy'nin gördüğü gelecek olarak yorumlandı tek yemesi.
Hala mı Kamazo beeeKamazo önünde sırasını savdı diyorsun yani.
O zaman Jack farkını görmeye hazırlan.O Kaido farkı normal yani ikisi aynı şey değil
Hala mı Kamazo beee
Hem karizma bir şekilde bayıl, devamı zaten malum. Bu arc prensesi Luffy'nin elinden kaptığı gibi Kaido'yu da kapmasın.O Kaido farkı normal yani ikisi aynı şey değil
Hala mı Kamazo beee
Yalnız Zoro'yu öldü sanacaklar.Olabilir sonuçta Luffy'den biliyoz en az üç kere dayak yemesi lazım
Hadi bakalım kim üzülecek göreceğizO zaman Jack farkını görmeye hazırlan.
Iyi olan kazansın.Hadi bakalım kim üzülecek göreceğiz