Yasu geliyor. Sürekli gülmesi ve gülerek öleceğim demesi.
Yasu geliyor. Sürekli gülmesi ve gülerek öleceğim demesi.
Üzülen Zoro'cular olur. Eger alırsa Zoro hakkinda fikrim değisebilir. Ama ne kadar söylesekde Jack Zoro'nun birkaç gömlek ustu. Ve Jack'i alirsa harbi harbi Zoro 3tumen komutani seviyesidir diyebilirim.Bence çok üzüleceksiniz
Bu ayın sonu 944 geliyor sanırsam. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan Efsanevi bir cenaze olması dileğiyleGüzel haber. İnşallah diyelim. Spoiler'ı da merakla bekliyoruz
Hee şimdi anladım. Ölmez bence Yasu sanki ya. Hayatta kalırmış gibime geliyor. Ama ölmesi de güzel olurdu. İnsanlar daha fazla bizimkilere bağlanırdı.Yasu geliyor. Sürekli gülmesi ve gülerek öleceğim demesi.
944'te Zoro'nun ölümüne dayak yemesi ile ve öldü sanılması ile sonlanacak 2.perde.Ben yinede ilk başta kendisini göstereceğini düşünüyorum. Hatta Luffy'yi gazlamak için Kaido gelmesin. :/ Luffy'nin sanki iyice bilenmesi gerekiyor.
Galiba sende Zoro kurtarır gibi diyorsun. Gerçi Zoro ve Law oradan çıkar gibi.Hee şimdi anladım. Ölmez bence Yasu sanki ya. Hayatta kalırmış gibime geliyor. Ama ölmesi de güzel olurdu. İnsanlar daha fazla bizimkilere bağlanırdı.
Olabilir.İlk perde Luffy'nin bir nevi dayak yemesiyle kapanmıştı. Bu da böyle olabilir. Hatta aynı anda Big Mom hapishaneyi yıksa Luffy için çiftte şok olur.944'te Zoro'nun ölümüne dayak yemesi ile ve öldü sanılması ile sonlanacak 2.perde.
İdam alanında kimler olacağına bağlı. Sadece Orochi falan olacaksa Zoro olabilir. Hatta Kyoshiro da olabilir.Galiba sende Zoro kurtarır gibi diyorsun. Gerçi Zoro ve Law oradan çıkar gibi.
Olabilir sonuçta Luffy'den biliyoz en az üç kere dayak yemesi lazım944'te Zoro'nun ölümüne dayak yemesi ile ve öldü sanılması ile sonlanacak 2.perde.
Valla Zoro bir canavar adamı parçalarÜzülen Zoro'cular olur. Eger alırsa Zoro hakkinda fikrim değisebilir. Ama ne kadar söylesekde Jack Zoro'nun birkaç gömlek ustu. Ve Jack'i alirsa harbi harbi Zoro 3tumen komutani seviyesidir diyebilirim.