Farkındayım ya hani korkar diye dedim.Orochi hayal kırıklığı bir karakter. Jack'i yiyecek Zoro
Zoro Jack'i alamaz. 5tumen veya 7tumen komutani seviyesi adam 3tumen komutanini almasi teklif dahi edilmez.
Farkındayım ya hani korkar diye dedim.Orochi hayal kırıklığı bir karakter. Jack'i yiyecek Zoro
Bence çok üzüleceksinizFarkındayım ya hani korkar diye dedim.
Zoro Jack'i alamaz. 5tumen veya 7tumen komutani seviyesi adam 3tumen komutanini almasi teklif dahi edilmez.
Spoiler vereyim mi veya bu spoilerı duymak ister misinBence çok üzüleceksiniz
Öncesinde dediğim gibi öyle bir dayak yiyecek ki herhalde öldü sanılacak. Sonrasında büyük çıkış yapacak herhalde.İlginç bir bilgi daha vereyim.
quien ríe de último, ríe mejor yazıyor tişörtünde. Son gülen iyi güler anlamına geliyor. Akıllara hangi karakter geliyor acaba. :/
Neymiş spoilerSpoiler vereyim mi veya bu spoilerı duymak ister misin
Güzel haber. İnşallah diyelim. Spoiler'ı da merakla bekliyoruzBölüm pazar günü gelebilir, vaziyet alın.
Ben yinede ilk başta kendisini göstereceğini düşünüyorum. Hatta Luffy'yi gazlamak için Kaido gelmesin. :/ Luffy'nin sanki iyice bilenmesi gerekiyor.Öncesinde dediğim gibi öyle bir dayak yiyecek ki herhalde öldü sanılacak. Sonrasında büyük çıkış yapacak herhalde.
Dur bir korkutayım dedim spoiler olsa elimde saniyesinde tutmaz verirdim.Neymiş spoiler
Kim?İlginç bir bilgi daha vereyim.
quien ríe de último, ríe mejor yazıyor tişörtünde. Son gülen iyi güler anlamına geliyor. Akıllara hangi karakter geliyor acaba. :/
Anladım zaten. Sadece ne diyeceksin diye merak ettim hahahaDur bir korkutayım dedim spoiler olsa elimde saniyesinde tutmazdım