Ben demiyorum, Oda diyor. Kaç bölüm oldu, hala acısını çekiyor garibim.O Kaido farkı normal yani ikisi aynı şey değil
Hala mı Kamazo beee
Ben demiyorum, Oda diyor. Kaç bölüm oldu, hala acısını çekiyor garibim.O Kaido farkı normal yani ikisi aynı şey değil
Hala mı Kamazo beee
Böyle acıya can kurbanBen demiyorum, Oda diyor. Kaç bölüm oldu, hala acısını çekiyor garibim.
31 mayısı gösteriyor takvimlerBu ayın sonu 944 geliyor sanırsam. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan Efsanevi bir cenaze olması dileğiyle
Bilgi var, paylaşım yok diyorsun Ahhh ahh! Kadere bakkkkOnun için cumartesiyi bekleyin, ben şu anda söyleyemem.
Valla süprizlere açık olsunlarHem karizma bir şekilde bayıl, devamı zaten malum. Bu arc prensesi Luffy'nin elinden kaptığı gibi Kaido'yu da kapmasın.
Şaka olduğunu belirtelim de...
Yani ZoroIyi olan kazansın.
Biz bunları açıkladık eyyyy çörekçiiiBen demiyorum, Oda diyor. Kaç bölüm oldu, hala acısını çekiyor garibim.
Oda hazırlıksız yakaladı valla. Hiç beklemiyordum aşk meşk olaylarını. Ben yavaş gelişen romantizmi severim. Bu acayip hızlı oldu.Böyle acıya can kurban
Baroque Works Arc'ta adam katleden ben miydim? Onüne gelene kılıç savurup güç denemesi yapan kim? Jack mi?Yani Zoro
Her karakterde farklı işliyor gibi. Gerçi ortada tam bir romantizm olayı falan yok da, geçen arc Sanji bu arc bu mesele. Oda bir şeyler ayarlıyor gibi. Zoro daha şaşırtacak yaOda hazırlıksız yakaladı valla. Hiç beklemiyordum aşk meşk olaylarını. Ben yavaş gelişen romantizmi severim. Bu acayip hızlı oldu.
Hala aklım almıyor bu sahneye/olaylara ya. Kız bir anda ortaya çıktı, kimliğini açıkladı, olaylar gelişti falan. Oda bazen basitliğiyle şaşırtıyor bizi anlaşılan.
Sanji baştan beri böyleydi de Zoro'da görünce tuhaf oluyor insan. Zoro'nun ilgi çekici olarak bir tek aile meselesi kaldı. Onun haricinde çok şaşırtacak bir durumu yok sanki.Her karakterde farklı işliyor gibi. Gerçi ortada tam bir romantizm olayı falan yok da, geçen arc Sanji bu arc bu mesele. Oda bir şeyler ayarlıyor gibi. Zoro daha şaşırtacak ya
Olsun yakıştılar. Dediğin gibi aile meselesi kaldı. Sen yazmıştın sanki bir teori dışlanan bir grup vardı. Onunla ilgili bir şey çıkmasın? Çok ironik olur hem, şu son olaylardan sonra.Sanji baştan beri böyleydi de Zoro'da görünce tuhaf oluyor insan. Zoro'nun ilgi çekici olarak bir tek aile meselesi kaldı. Onun haricinde çok şaşırtacak bir durumu yok sanki.
Kaçmasından iyidirYalnız Zoro'yu öldü sanacaklar.