Luffy'nin beline bi tabanca lazım ya. Çok yakışırdı şu haline.Hmmm fanart da sag tarafa kimi koymuş Oda gibi...
Luffy'nin beline bi tabanca lazım ya. Çok yakışırdı şu haline.Hmmm fanart da sag tarafa kimi koymuş Oda gibi...
Ayrıldığı kesin değil sanki. Hapiste bir yerde kalıyor da olabilir.Queen oradan ayrıldı bm ile karşılaşmayacaklar yani
Queen vs Big mom olmaz olamazzzz.Ayrıldığı kesin değil sanki. Hapiste bir yerde kalıyor da olabilir.
Şimdi gitmiş olsa Oda'ya söverim. Ülen shiruku mudur nedir o muhabbeti niye yaptın o zaman? :/
Olur hacım niye olmasın? Hapishane yıkılsa bile peşlerine düşecek olan yine Queen. Bir şekilde o dövüş olabilir. Queen'in gözleri yerinden fırlasın istiyorum. :/Queen vs Big mom olmaz olamazzzz.
Sen demedin mi Queen daha yeni gösterildi karizması çizilmez diye ?Olur hacım niye olmasın? Hapishane yıkılsa bile peşlerine düşecek olan yine Queen. Bir şekilde o dövüş olabilir. Queen'in gözleri yerinden fırlasın istiyorum. :/
Kafam karışık o konuda benim ya. :/ Big Mom tarafından sopalanmak karizmayı çizmez diye düşünüyorum bir yandan da. :sSen demedin mi Queen daha yeni gösterildi karizması çizilmez diye ?
Bence Queen ne Luffy den ne de Bigmom dan dayak yemeyecek.Kafam karışık o konuda benim ya. :/ Big Mom tarafından sopalanmak karizmayı çizmez diye düşünüyorum bir yandan da. :s
Law alacak onu hacı ya da Drake.Bence Queen ne Luffy den ne de Bigmom dan dayak yemeyecek.
Bakalım görelim Veli.
Drake niye Kaido'ya isyan çıkarsın yahu?Law alacak onu hacı ya da Drake.