Bence deAslında burda söylediği şey o da değil. Mesela benim anladığım sağ kol ile mi yapıyorsun tekniği o zaman sol kolun ihtiyacı olmayan ya da sağ bacağın ihtiyaç duymayacağı hakinin oraya doğru akmasını sagla.
Bence deAslında burda söylediği şey o da değil. Mesela benim anladığım sağ kol ile mi yapıyorsun tekniği o zaman sol kolun ihtiyacı olmayan ya da sağ bacağın ihtiyaç duymayacağı hakinin oraya doğru akmasını sagla.
çok iyi yaLuffye gerçekten o hakiyi öğretecek biri lazım. O kişi kim belli.
Canım benim ya. Udona da gelirmiş
Şu kadına üzülmemek elde değil. Mangaka şimdi de sırf Queen'i göstereceğim diye ezerse ....Luffye gerçekten o hakiyi öğretecek biri lazım. O kişi kim belli.
Canım benim ya. Udona da gelirmiş
Kaido vs Big Mom yaparak iadei itibar yapmasi lazım.Şu kadına üzülmemek elde değil. Mangaka şimdi de sırf Queen'i göstereceğim diye ezerse ....
İkinci adamı yonko almasından ziyade,işin içinde Linlin olunca insan emin olamıyor.Yoksa 2.adamı ezmesi için meyvesine pek ihtiyacı yok Linlin'in.Smoothie korkudan titriyordu Bm karşısında.Queen'in de sonu benzer olurKaido vs Big Mom yaparak iadei itibar yapmasi lazım.
Şu an Luffynin öğrenmekte olduğu şeyi ve Hyonun yaptığının 10 belki 100 katını yapabildigini düşünüyorum(temenni). Hakisi çok sağlamdır inşallah
Queene ezdirmez ya. Ikinci adamı yonko alıyorsa Kaidonun, Big Mom çok bile durmuş olur o makamlarda.
Udona geliyor. Meyve gücünden mahrum. Hakisi ve saf gücü ile sağlam iş çıkarır umarım.
Queen oradan ayrıldı bm ile karşılaşmayacaklar yaniŞu kadına üzülmemek elde değil. Mangaka şimdi de sırf Queen'i göstereceğim diye ezerse ....
Normalde iade-i itibar yapması lazım ama bizim normalimiz ile Oda'nın normali hiç buluşmuyor ki Gerçi kadının o kadar belaya rağmen bunları hiç tınlamayıp yoluna devam etmesi ayrı bir güç gösterisi ama insan ister istemez akılla birleşmiş güç gösterisi görmek istiyor.Kaido vs Big Mom yaparak iadei itibar yapmasi lazım.
Şu an Luffynin öğrenmekte olduğu şeyi ve Hyonun yaptığının 10 belki 100 katını yapabildigini düşünüyorum(temenni). Hakisi çok sağlamdır inşallah
Queene ezdirmez ya. Ikinci adamı yonko alıyorsa Kaidonun, Big Mom çok bile durmuş olur o makamlarda.
Udona geliyor. Meyve gücünden mahrum. Hakisi ve saf gücü ile sağlam iş çıkarır umarım.
Queen nereye gitti ki? Ben, Big Mom'ın geldiğini fark etti diye düşündüm. Şu an diğer hapishanelere gitmesini gerektirecek-en azından bizim bildiğimiz-bir durum yok.Queen oradan ayrıldı bm ile karşılaşmayacaklar yani