Devrimci olabilitesine dair iddialar var. Onlara katılıp bu yüzden Drake ile savaşır diye düşündüysen diye dediydim onu. Drake, gördüğümüz kadarıyla Kaidou'ya bağlı biri. Bu yüzden onun Kaidou'ya cephe alacağını düşünmüyorum.
Law'un arc'taki yeri için de aslında bence yanlış düşünüyorsun. Belki Luffy'nin yanındaki konumu için bu dediğin doğru olabilir (Luffy'nin Whitebeard'ı olabilecek adam, Oda utansın
) ama Law artık Luffy'nin hikayesinden bağımsız olarak Kaidou'nun hedefi olmuş durumda.
Luffy'yi indirdi. Şimdi sıra Law'da.
Ama Law'un Luffy gibi duygusal davranıp ortaya atlayacağını ve Kaidou tarafından bir hamlede bayıltılacağını düşünmüyorum.
He evet, tayfası için gitti ve duygusal bir zaafı var şu an. Ama Luffy gibi Kaido'ya dalmak yerine çabucak tayfasını alıp, kaçmaya çalışacaktır.
Tayfasını alıp kaçıracağından da şüphem yok. Bu yüzden yalnız gitti adam zaten. Oda bize onun kaptanlığını gösterecek.
(Law'un hiçbir zaman bir korsan ya da kaptan olmak istediğini sanmıyorum. Ama bir şekilde oldu ve nasıl bir kaptanlık yapıyor, bunu gösterecek olması ironik aslında.)
Ama tayfasını kurtarsa bile kendisinin Kaidou'dan kurtulabileceğini düşünmüyorum.
Muhtemelen bir süre Kaido'dan kaçacak falan. Sonra bizim atarlı ergen Kidd gelecek. Bir süre Law-Kidd Kaidou'ya karşı boğuşacak. Artık ne kadar becerebilirlerse.
Ardından ya Queen ve Udon'la işi biten Bigmom ve Luffy gelecek. Ya dokuz kın gelecek. (Aslında her ikisi de gelecek de önce hangi grup gelecekse artık.)
Bu yüzden ben bu arc kesinlikle bir Luffy-Kidd-Law vs Kaidou sahnesi bekliyorum.
3 saniye için bile olsa.
Law'un gücüne gelince. Ya meyvesini uyandıracak ya da kılıcından bir şeyler göreceğiz. Onun dışında ekstra bir teknik vs beklemiyorum ondan. Hayatının düşmanı Doflamingo'ydu. Meyvesiyle yapabileceği bir şey olsa onun karşısına geçmeden geliştirirdi.