Zoro zaten patlarsa bende söverim Wano sonu bir taraf fena patlayacak kesinÖyle ''Ben de Luffy'yi seviyorum'' deyip kurtulmak yok. Luffy'nin Kaido'ya indireceği her darbede hatırlatacağım bu günleri Hele bir de Zoro sizin beklentileriniz doğrultusunda bir gelişim göstermesin(ki ben beklemiyorum) var ya... O yüzden Wano sonu hemen gelsin istiyorum.
Şu benim attığım karikatürede bi edit çek
Luffy fanı olarak ben rahatım ya. Zaten Luffy'nin yonkodan dayak yememesi anormal olurdu. O yüzden bizim ulaşacağımız yer belli, en üst. Asıl sorun Zoro'nun hedefi. Malum şahsı(adını anıp tartışma başlatmayayım) yenip amiral de olabilir, yonko da. Zoro'nun zirvesi muallak yani. O yüzden yavaştan o konuları nasıl savunurum diye düşün benceZoro zaten patlarsa bende söverim Wano sonu bir taraf fena patlayacak kesin
Bence Ray ve o malum şahıs, hatta en güzelinden Ryuma varken, Zoro'nun seri sonu seviyesi yonkou aşağısı olamaz. Zoro ilk 3 de mutlaka olacakLuffy fanı olarak ben rahatım ya. Zaten Luffy'nin yonkodan dayak yememesi anormal olurdu. O yüzden bizim ulaşacağımız yer belli, en üst. Asıl sorun Zoro'nun hedefi. Malum şahsı(adını anıp tartışma başlatmayayım) yenip amiral de olabilir, yonko da. Zoro'nun zirvesi muallak yani. O yüzden yavaştan o konuları nasıl savunurum diye düşün bence
Yok beee Zoro en fazla ilk 10'u zorlar ama giremez. Sabo'su var bilmem nesi var Zoro'ya gelene kadar.Bence Ray ve o malum şahıs, hatta en güzelinden Ryuma varken, Zoro'nun seri sonu seviyesi yonkou aşağısı olamaz. Zoro ilk 3 de mutlaka olacak
Luffynin yenilmesine ya da dayak yemesine takılmayalı çok oluyor be! Alıştık.İllaki de Kaido da fena çıktı ya
Zincirinden boşalır gibi vurdu şerefsiz. Dof sama olsa ne güzel g4 dayağını yer, akrobatik şekilde oraya buraya uçar, şaftı kayardı. Ne o öyle Kong organı hiç tınlamamak Kaido efendi?Len sen araya girme
Yapmaaa Onlar kim köpek? Zoro bu serinin demir başlarından dır. Yan karakterler ile kıyaslanamaz Şeytan Kral'ı ilk 3 den aşağısı kesmez.Yok beee Zoro en fazla ilk 10'u zorlar ama giremez. Sabo'su var bilmem nesi var Zoro'ya gelene kadar.
Kaido ayılınca pişman olup silahını Luffy’ye verecekmiş “bi kere de sen bana vur” diye. Racon bunu gerektirir.Sen de olmasan.