Kaido zaten o ışığı görecek merak etme. Hele Tama cidden öldüyse ışıktan kör olacak bu azman.Kaido ışığı görse zaten beni dövsün diye sıraya geçecek.
Niye Tama ölüyor hulen? Ölmesi gerekeb tonla adam var daha, öldürecek bir tek kızı mı buldunuz? Gereksiz karakter kaynıyor seri öldür 3-5ini. Tama'nın suçu ne
Sizi kurtaracak olan yine Luffy. Çünkü ''En güçlü kılıç ustası''nın seviyesi hala bilinmiyor ama bu bölümle adamın seviyesi iyice düşmeye başladı. Dua edin de Luffy Korsan Kral olsun, yoksa işiniz yaşBende rahatım Luffy kk ise Zoro da En güçlü kılıç ustası ve KK'nin sağ kolu.Luffy en güçlü ise onun hemen ardında Zoro olur
Ayıp ayıp, hiç yakıştıramıyorum sana bunları. Zoro hepsinden daha değerli, oda'nın gözünde
G6 yı bekliyoruz o zamanDüşünmeye gerek yok. Luffy ve saz arkadaşları tarafından evrile çevrile dövülecek bir şekilde.
E yani.Şu sevimsiz velet dururken neden Tama de mi? :/
Luffy ile Zoro ayrılmaz bir bütündür. Lütfen bunu kabul edip, seriyi öyle okuyalımSizi kurtaracak olan yine Luffy. Çünkü ''En güçlü kılıç ustası''nın seviyesi hala bilinmiyor ama bu bölümle adamın seviyesi iyice düşmeye başladı. Dua edin de Luffy Korsan Kral olsun, yoksa işiniz yaş
Valla aklı olan o moda geçer zaten. Luffy ve Kid normalde ölmeliydiler.O durum taa müzakere evinden beri öyleydi be Daisuki-chan :/ Ama şu son durumlar ekstrası oldu. Hele eğitimsiz NW ye girip kol vermesi oyunu expert de oynadığının kanıtı idi bir nevi. Üstüne Kaido düşmesi de cabası oldu işte.
Kid'in durumu söylediklerine ek ihanet ihtimalleri de var. Ya da Kaido buna bir vurdu diğerleri "Abi dilenci değilim ama" moduna geçtiler
Aynen Amaneden ile muhabbetini de yaptık. O videodan laflar.Hahahaha, kirli konuşma diye bir video vardı youtube'da. Onu izledin mi? Lafların çoğu aynı da.
mümkündür ama inançla olacak olsa şimdiden dua etmeye başlasınlarHaki aktarma ninjutsusu ile bütün yoldaşları inançlarını aktaracaklar Luffy'e.