Onu bunu bırak da beni ne zaman rezil edeceksin? Kozlarını dök ortaya!@amaneden tarafımca sevildiğini bilir. Yanlış anladıysa da anlamamıştır. Ölsen bile ölme gibi birşey bu
Tamam ben de daha dikkat edeceğim alıntı yaparken. İyi forumlar.
Onu bunu bırak da beni ne zaman rezil edeceksin? Kozlarını dök ortaya!@amaneden tarafımca sevildiğini bilir. Yanlış anladıysa da anlamamıştır. Ölsen bile ölme gibi birşey bu
Tamam ben de daha dikkat edeceğim alıntı yaparken. İyi forumlar.
Senin için herhangi bir hazırlığım yokOnu bunu bırak da beni ne zaman rezil edeceksin? Kozlarını dök ortaya!
Dur daha bu dövüş devam edecek! Bir sonraki bölüm Law kaçırıyor dediğin gibi ama önce Luffy kendi kalkacak.Senin için herhangi bir hazırlığım yok
O değil de şimdi Law bizimkini alıp kaçmaya çalışırken Kaido tepesinde bitip "sen nereye delikanlı" dese ve bir tane de ona geçirse var ya üfff harika olurdu Sonra topyekün Kid'in yanına
Hayır değil olum.Fandaş kendi kendini yalanlamaya başladın he.Daha geçen gün demiyor muydun haki meyveyi iptal etmez diye ? Şimdi iptal edermiş gibi yorumluyorsun.Lucci ? Hakisiz bir şekilde Luffy'nin canını yakmadı mı ? Yaktı.Her şey Luffy'nin lastiğinin sınırını aşmakla alakalı.Eğer sende o savunmayı aşacak doruki varsa zarar verirsin.@Hakili Yumruk o farklı bir mevzu bu dediğin farklı bir mevzu.Bir ara ayrıntılı açıklarım sana durumu.
Hacı Logiaya hakisiz zarar verememekle lastiğe verememek arasında bir fark yok.Ek olarak Lucci Luffyi deliyor kesiyor yani.Tabi ki zarar verecek o saldırılar.Şu an zamanım yok.Akşam aydınlatıcam seni.Hayır değil olum.Fandaş kendi kendini yalanlamaya başladın he.Daha geçen gün demiyor muydun haki meyveyi iptal etmez diye ? Şimdi iptal edermiş gibi yorumluyorsun.Lucci ? Hakisiz bir şekilde Luffy'nin canını yakmadı mı ? Yaktı.Her şey Luffy'nin lastiğinin sınırını aşmakla alakalı.Eğer sende o savunmayı aşacak doruki varsa zarar verirsin.
Şu saatten sonra kalksa ne olur ? G4'ü balon gibi foslatmış Kaido tek vuruşla. Ne dersin arc sonu Luffy alır mı Kaido'yuDur daha bu dövüş devam edecek! Bir sonraki bölüm Law kaçırıyor dediğin gibi ama önce Luffy kendi kalkacak.