hahhahahaha çok iyi ya pardon yanlış olmuş kaidoya degıl caillou'a bakmaya gelmiştim der''Onunla aramdaki güç farkını görmek istiyorum''
Dener
''Tamam grşrz, ben zaten samuraylara bakmaya gelmiştim''
Bm’yi de sanji devirmiştiAga onu bunu bilmem ben luffy foto da gördüğünüz gibi kaidoyu devirmiş he sonra kalkıp kaido ne oluyor da sinek mi ısırdı diyip tek atmış ama olsun yonkouyu devirmek kolay degıl
Meyvesini uyandırıp adayı lastiğe çevirdikten sonra Kaido'yu yere gömer, Kaido zıpladıkça gömer, zıpladıkça gömer.Luffy ne zaman koca bir adayı etkileyecek saldırılar yapabilir işte o zaman bu azmanın canını yakmaktan fazlasını yapabilir. 2 amiral dövüştü mü adanın iklimi değişiyor, Wb adaları sallıyor falan... Bu seviyeler başka seviyeler Luffy'cim.
Etki etmiş ama indirme açısından çok uzak. Nasıl bir gelişim sağlarsa sağlasın bu adam bu tarzda yumruklarla inecek gibi durmuyor... Zaten Oda röportajında demişti bu tarz bir şey. Altını doldurmuş bu bölümde. Yine de bu kadarını yapabilmesi bile övgüyü hakediyor gibi duruyor... Tabi yeter mi? Yetmez. Luffy'nin Kaido'nun geçmişini bellemesi lazım. Bu sinir ancak öyle çıkar.Aga onu bunu bilmem ben luffy foto da gördüğünüz gibi kaidoyu devirmiş he sonra kalkıp kaido ne oluyor da sinek mi ısırdı diyip tek atmış ama olsun yonkouyu devirmek kolay degıl
Üstüne bir de yeri gerdirip Kaido'yu 20 bin metre yüksekliğe fırlattı mı iş tamamdır.Meyvesini uyandırıp adayı lastiğe çevirdikten sonra Kaido'yu yere gömer, Kaido zıpladıkça gömer, zıpladıkça gömer.