Yenildiyse öyle yenilmiştir, başka ihtimal bulamadım. Hız olarak eksik bekliyordum ama uçmuyor, bildiğin ışınlanıyor.Dünyayın en güçlü yaratığı deniyor bunda kibir olmıyacakta kimde olacak yav
Lufy tek tek gelse, Kaido sabit beklese kaç tane Lufy'yi alır asıl sıkıntı bu. Age of oynarken paladin vs şampiyon falan yapardık. Tek tek kaç şampiyon bir paladini alıyor gibi. Kaido bana 100 tane lufy alsa bile gücü %80'e inmez gibi geliyor. Kaido yonkou dışı bir şey bence. Yonkouluk bu değildir.Yalnız şu an bölümü okudum da Luffy olayını fazla abartmış herkes.Luffy'i gömdüğüm yerler olur ama bu kez hakkını vermeliyim.
Elephant gatling baya baya işlemiş adamın formunu bozmasına neden olmuş ve acıtmış.Yani elephant gatling g4 saldırılarından ağır teknik olabilir geçen tartışıyorduk zaten bunu.KKG dışında diğerlerinden güçlü olabilir diye.Ejder formunun da etkilenmesinde etkisi var tabii ama bu fil gatlingin güçlü olduğu gerçeğini değiştirmiyor büyük hedef olunca.
Onun dışında g4 ile de iyi performans vermiş biraz acıtmış Kaido'yu ve yıkmış etkilemese de.Suratına aldığı yumruğa bakın ben Vergo'nun yumruk yemesi tarzı olur diye düşünüyordum olmamış.
Kısacası Luffy birşeyler yapmış etki anlamında o kadar abartılan kadar değil.Fakat Kaido ciddileşince onun saldırı gücü çok fazla olduğu için Luffy'e çok ağır gelmiş durum bundan ibaret.
Kaido'nun saldırı gücü Luffy'i çok aşmış yoksa hiç hasar verememe gibi birşey göremedim.
Zoro ölürse aşağıdaki arkadaş hayata küser.@amaneden Luffy'nin bu halini gördükten sonra 944 bölümde Zoro'nun ölme ihtimali daha bi arttı gözümde
Mingo fanları şu an Luffy övme peşinde zira bu şekilde Dof'un da seviyesini arttırıyorlar.Mingo fanları "Mingo, Kaido'dan korktu" denildiğinde savunmaya geçiyordu. Bir dertten daha kurtuldunuz; korkmasının bir sebebi varmış cidden.