ah işte o bir taneyi vurmayaydı iyidi de işte napah adam yonkou vurmadan geçmediO bakımdan son sayfaya kadar gayet iyi iş çıkarmıştı.. 3 kere yere sermiş Reyiz.. Ama sıkıntı kalkıp bir tane vurmasında.
ah işte o bir taneyi vurmayaydı iyidi de işte napah adam yonkou vurmadan geçmediO bakımdan son sayfaya kadar gayet iyi iş çıkarmıştı.. 3 kere yere sermiş Reyiz.. Ama sıkıntı kalkıp bir tane vurmasında.
Bence o kadar da değil.Diğer novaların bu performansı verebildiklerini sanmıyorum böyle saldırılar yapıp umut yaratacak kadar.Bu noktada g4 farkı ortaya çıkmış g4 cidden boş teknik değil ve elephant gatling.Lufy tek tek gelse, Kaido sabit beklese kaç tane Lufy'yi alır asıl sıkıntı bu. Age of oynarken paladin vs şampiyon falan yapardık. Tek tek kaç şampiyon bir paladini alıyor gibi. Kaido bana 100 tane lufy alsa bile gücü %80'e inmez gibi geliyor. Kaido yonkou dışı bir şey bence. Yonkouluk bu değildir.
Yahu oradaki surat ifadesinin sebebi açık tehditti her konuda işine çomak sokma tehditi tek bir kişiye odaklı bir laf ve surat ifadesi değildi orası.O konuda haterlık yapıyorlar.Mingo fanları "Mingo, Kaido'dan korktu" denildiğinde savunmaya geçiyordu. Bir dertten daha kurtuldunuz; korkmasının bir sebebi varmış cidden.
Luffy geleceği görüyor,
Ama hamle yapacak zamanı bile yok. Kaido bildiğin aşırı hızlı bir karakter, Kizaru ile kafa kafaya giderler.
Geldim geldim. Dün kafam biraz sersemlemişti...@Alpamis
Hasan kendine gelebildin mi? Böyle bir geçirme yok yalnız ya ahaha.
Güzel nokta bende öyle düşünüyorum. Kaidonun bu kadar hızlı çıkmasını beklemiyordum. Bu arc H.Hakinin tam ne olduğunu göreceğiz inşallah.Luffy geleceği görüyor,
Ama hamle yapacak zamanı bile yok. Kaido bildiğin aşırı hızlı bir karakter, Kizaru ile kafa kafaya giderler.
Senin niye hiç olgun mesajın yok ya?Eyyy Luffy sen basıl bir kraktersin ki, nasıl fanların var ki, bariz yenilsen bile; Geleceği gördüüüü diyorlar. Ya Wano başladığından beri, her dk gelceği gördü, geleceği gördü diye yazılıp duruyor, bıkmadınız mı abi? Hayır geleceği görse ne olacak? Luffy’nin geleceği değiştirme gibi bir gücü mü var? Güzelce dayağını yemiş oturmuş.
Luffy kalkacak
Luffy geleceği gördü
Luffy 5.imparator
Luffy g4 herkesi pataklar
Luffy artık bambaşka seviyede
Luffyyyyyyyyy
Luffy: aoaoaaaoaaaaaaaa!!!
Ve kaido tek yer!!!