Luffy fanıyız, umut etmeyi, pes etmemeyi ondan öğrendik.
Dediğim gibi ölü taklidi kendisi için hayırlı olur.Hala bir umut, rüya ya da kalkacak diye bekliyor.
Luffy fanıyız, umut etmeyi, pes etmemeyi ondan öğrendik.
Dediğim gibi ölü taklidi kendisi için hayırlı olur.Hala bir umut, rüya ya da kalkacak diye bekliyor.
Bu saatten sonra o da kurtarmaz biliyor musun. Ben Kaido'nun öldü mü bu diye düşüneceğini zannetmiyorum. Pestilini çıkartır orada.Dediğim gibi ölü taklidi kendisi için hayırlı olur.
Law geleceği görürse, tası tarağı toplayıp gidelim.Bir ihtimal law geleceği görüp luffy'yi çekebilir onun dışında başka bir şey düşünemiyorum ben.
D soyuna bir hakarettir buLaw geleceği görürse, tası tarağı toplayıp gidelim.
Katakuri ve Luffy dışında herhangi birinde henüz görmediğimiz, Ray-San'ın bile istisna bir güç olarak söz ettiği bu seviye K.Haki'yi, Law kullanamamalı.
En azından şu an kullanamamalı.
Aslında benzeri Aokiji MF'de yapıyor. Geleceği onlar kadar parlak gördüğünü sanmıyorum 1-2 saniye sonrasını görebileceğini varsayıyorum. Ayrıca Law fiziksel dövüşte Luffy kadar iyi değildir ama yeteneği ile çevre etkileşimi çok iyi yapıyor. Bunu Dressrosa'da gördük. Bence tek yemiştir luffy bu gördüklerimiz gerçektir. Ben Luffy tek mi diyenler için böyle bir teori ürettim.Law geleceği görürse, tası tarağı toplayıp gidelim.
Katakuri ve Luffy dışında herhangi birinde henüz görmediğimiz, Ray-San'ın bile istisna bir güç olarak söz ettiği bu seviye K.Haki'yi, Law kullanamamalı.
Aokiji'nin yaptığını onlarca karakter yapabilecek düzeyde şu an. 1-2 saniye sonrasını görme olayından bahsediyorum.Aslında benzeri Aokiji MF'de yapıyor. Geleceği onlar kadar parlak gördüğünü sanmıyorum 1-2 saniye sonrasını görebileceğini varsayıyorum.
Skypiea adasında Asia mükemmel bir k.haki kullanıyordu. Böyle şeyler olabilir.Law geleceği görürse, tası tarağı toplayıp gidelim.
Law, söylediğin gibi fiziksel dövüşte çok başarılı olmasa da, stratejik zeka ve çevre etkileşimi konusunda üst düzey. Ben sadece geleceği görme olayının bir espirisi kalsın diye böyle söyledim. Law'ı küçümsek değil de hani, bu gücü tanıttıktan hemen sonra bir çok kişide bu gücün olduğunu görmek istemedim.Aslında benzeri Aokiji MF'de yapıyor. Geleceği onlar kadar parlak gördüğünü sanmıyorum 1-2 saniye sonrasını görebileceğini varsayıyorum. Ayrıca Law fiziksel dövüşte Luffy kadar iyi değildir ama yeteneği ile çevre etkileşimi çok iyi yapıyor. Bunu Dressrosa'da gördük. Bence tek yemiştir luffy bu gördüklerimiz gerçektir. Ben Luffy tek mi diyenler için böyle bir teori ürettim.
Bu arada okuduğum ilk mangadır One Piece. O yüzden olayları sizin kadar net göremiyor olabilirim. Örneğin ben siyah renkli silahlanma hakisini manga da nasıl ayırt ediyorsunuz onu çözemedim.
KatılıyorumDeğil şimdi seri sonuna geleceği görebilen kişi sayısı 5'i geçmez. Law da bunların arasında olmayacak.