Tam isabetO darbeyi alırsa her türlü bu hâle girer diyorsan ona katılmamak mümkün değil.
Tam isabetO darbeyi alırsa her türlü bu hâle girer diyorsan ona katılmamak mümkün değil.
Luffy komadaymış yaşam mücadelesi veriyormuş bunu öğrenmeye neden bu kadar can atıyorsun ?
Luffy fanıyız, umut etmeyi, pes etmemeyi ondan öğrendik.Luffy komadaymış yaşam mücadelesi veriyormuş bunu öğrenmeye neden bu kadar can atıyorsun ?
Hala bir umut, rüya ya da kalkacak diye bekliyor.Luffy komadaymış yaşam mücadelesi veriyormuş bunu öğrenmeye neden bu kadar can atıyorsun ?
Daha erken.@Smoker Yokmu formu haraketlendirecek bir spo.?
hep fanları heyecanlandırmak için yapıyorlar sonraki bölüm sapasağlam şekilde kalkacak luffy asla tek yemezLuffy kalkacak, bu konuda şüphemiz yok. Hatta belki de hiç düşmemiştir.
Gördüğüm andan beri kahka atıyorum efsane olmuş. Luffy sakinliğini korusaydı bir ihtimal geleceği göre bilirdi. Orada soğukkanlı olan iki kişi var birincisi hawkins, ikincisi law bu iki kişiden birisinin gözünden göstermiş olabilir ancak bu şekilde mantıklı olur. Bir ihtimal law geleceği görüp luffy'yi çekebilir onun dışında başka bir şey düşünemiyorum ben.924 Spoiler