Dünyayı zaten onlar yönetiyor yonkolar değil, ben dünyayı yonko yönetiyor demedim. Yonkoları yok etme derdinde değiller mi? Şimdi sen dünyayı yöneten bir oluşumsun ve yasadışı organizasyonlar çıkıp burası bizim diye yeni dünya'yı(Grand Line'ın yarısı) alıyor eğer onları yok etmeye gücün yetse etmez miydin? Hükümet zaten yonkoyu yenebilir ben ona bir şey demiyorum ama denizciler yenemez. Eğer amiral yonko'ya eşit olsa, çok rahat, öyle böyle değil aşırı rahat bir şekilde yonkoları temizlerlerdi. WG'ye ihtiyaç duymadan sadece Denizciler+Shiciler olarak.
Beyazsakal ise öldükten sonra belli ki adalara diğer yonkolar çökmüş, geri kalanını da Karasakal almış. Balıkadam adasının Bm'nin aldığını biliyoruz.
Garp eskiden denk dövüşmüş deniyor ki onu yonkolara nasıl bağladın anlamadım ama cevap vereyim. Şimdi aynı şey Luffy'nin başına gelse Alabasta zamanlarını kast ederek Smoker eskiden seninle denk dövüşürdük falan dese Luffy=Smoker mı diyeceğiz. Ki o eşit dövüşmede çeviri hatasıydı sanırım ama benim için hata olmasa da farketmez yorumum yukarıda.