Akainu a.k.a Devrimcileri kaçırtan Yonko'yu kaçırtan adam.
En güçlü çemçük ağazlı Kizaru En güçlü ren geyiği çoppa
Konu yonkou tayfaları değil yonkou olduğu için...
Akaiunu a.k.a Dünyanın En Güçlü Adamı Dağlayan.
Akainu a.k.a Devrimcileri kaçırtan Yonko'yu kaçırtan adam.
En güçlü çemçük ağazlı Kizaru En güçlü ren geyiği çoppa
Konu yonkou tayfaları değil yonkou olduğu için...
Yonkou adayıdır o. Yonkou olsa duramazsınAkainu a.k.a Devrimcileri kaçırtan Yonko'yu kaçırtan adam.
Akaiunu a.k.a Dünyanın En Güçlü Adamı Dağlayan.
Devrimcilerin korkulu rüyası adam. Aday madayYonkou adayıdır o. Yonkou olsa duramazsın
Konuyu değiştirerek mi kazancan la tartışmayıDevrimcilerin korkulu rüyası adam. Aday maday
Konuyu değiştirmiyorum ki adamın yaptığı icraatlardan bahsettim. Kaido'nun gördüğümüz sadece Luffy'e tek atması var. Akainu savaşta tek başına sırtladı resmen, onu atıyorum sen konu o değil diyorsun.Konuyu değiştirerek mi kazancan la tartışmayı
Konu yonkou vs amiral. Akainu yaşlı herifin karşısına bile göğüsüne kılıç sokturmadan çıkamadı. Kalbi tekleyene kadar da varlık gösteremedi. Sonra bu sakat yaşlı adam tek yumruğuyla allahını şaşırttı adamın. Teşekkürler.Konuyu değiştirmiyorum ki adamın yaptığı icraatlardan bahsettim. Kaido'nun gördüğümüz sadece Luffy'e tek atması var. Akainu savaşta tek başına sırtladı resmen, onu atıyorum sen konu o değil diyorsun.
Yiğidi öldür hakkını yeme mi derler?MF savaşı daha çok Akainu vs Yonko oluşumu gibiydi yav. Shicbukai falan öylesine takılıyordu orada denge unsuru olmaktan çok