Derhal burayı terk et kardeşimYapma allah aşkına Amiralin yonkoudan güçsüz oldugunu gösteren bir şey göster seriden özür dileyip gidecem siteden
Yonkou her kulvarda üstün.
Derhal burayı terk et kardeşimYapma allah aşkına Amiralin yonkoudan güçsüz oldugunu gösteren bir şey göster seriden özür dileyip gidecem siteden
Sırf saçma sapan konuştun diye üşenmedim araştırdım buldum .Derhal burayı terk et kardeşim
Yonkou her kulvarda üstün.
Ben daha ciddi cevap vereyim. 3 amiral +1 filo amirali = 4 yonkou demiyor orada. Dünya hükumeti oluşumu = 4 yonkou ve tayfaları diyor.Sırf saçma sapan konuştun diye üşenmedim araştırdım buldum .
https://mail.serimanga.com/index.php/manga/one-piece/432/7
Bak bakalım burda ne diyor garp.. Boş boş konuşmayın 3 amiral + filo amirali = 4 imparator(yani her biri için biri dengeliyor açıklayayım senin kapasiten olmayabilir anlamak için bana dedin ya )............ Güç dengesini bilmeden dalga geçme bir daha. işi gücü bıraktırdın bana 2 saattir bu bölümü arıyorum
tamamen katılıyorum beyler biraz düşünün o tekmeyi fujiye attığı tekmeyi kaidoya atabilirmiydi yermiydi ?Ben daha ciddi cevap vereyim. 3 amiral +1 filo amirali = 4 yonkou demiyor orada. Dünya hükumeti oluşumu = 4 yonkou ve tayfaları diyor.
Yaşlı, hasta, doğru dürüst haki bile kullanamayan bir yonkou en güçlü amirale iki atıyor. Sağlamı ne yapar kim bilir?
Fujitora, G3 yumrukları ile geriye giderken, Kaidou G4 yumruklarından etkilenmiyor.
Dof Fujitora'yi indirebileceğini düşünürken, Kaidou'nun adı geçince altına yapıyor.
Kusura bakma da nereye eşit bu adamlar?
Bu Cuma okuruz ama sonraki hafta için ümitlenme derim.Haftaya ara var gibi şeyler duydum aslı astarı var mıdır?
Kaido ejder formundayken g3le saldırıyor luffy oda en az fuji kadar etkileniyor hatta ejder formundan çıkmak zorunda kalıyor.Ben daha ciddi cevap vereyim. 3 amiral +1 filo amirali = 4 yonkou demiyor orada. Dünya hükumeti oluşumu = 4 yonkou ve tayfaları diyor.
Yaşlı, hasta, doğru dürüst haki bile kullanamayan bir yonkou en güçlü amirale iki atıyor. Sağlamı ne yapar kim bilir?
Fujitora, G3 yumrukları ile geriye giderken, Kaidou G4 yumruklarından etkilenmiyor.
Dof Fujitora'yi indirebileceğini düşünürken, Kaidou'nun adı geçince altına yapıyor.
Kusura bakma da nereye eşit bu adamlar?
Ya fuji ciddi bir atak yaptı dağ kalmadı ortada zoro altına edecekti Luffynın feriştahı şaştı. Neden bahsediyorsun sen adam Luffyi sevdi diye ciddiye bile almadıtamamen katılıyorum beyler biraz düşünün o tekmeyi fujiye attığı tekmeyi kaidoya atabilirmiydi yermiydi ?
eklendi mi bilmiyorum. bakamadım bütün mesajlara