Aynenİlla öyle bir şey olacaksa Luffy Kaido'ya bir tane çakıp "Önce Bigmom sonra sen!" desin bari de Bigmom'a giderken yolda karşılaştığı bir amiralle falan dövüşüp öyle gitsin bari.
Aynenİlla öyle bir şey olacaksa Luffy Kaido'ya bir tane çakıp "Önce Bigmom sonra sen!" desin bari de Bigmom'a giderken yolda karşılaştığı bir amiralle falan dövüşüp öyle gitsin bari.
Mantıklı hatta zaman meyvesini kullanan kadını tayfasına alsın yer yonkuyu 100 lü yıllar ileri göndersin tek başına korsanlar kralı olurkata vs luffy garip bi vs değil mi sizce de ya?
gelip kaido'yu 150 yıl sonraya atsın da kurtulalım
Kaido'nun üssü olan Onigashima adasında. Kinemon Wano'ya çok yakın olduğunu, kıyıdan bakıldığında bile görüldüğünü söylemişti.Eustass Wano da mı esir?
Meyveye gücünü veren şeytan üzerindeki etkisiyle ilgili beklentin aşırı mantıklı. Bunlar olduğunda, amaneden söylemişti derizTeşekkürler. Geçmişte bahsi geçen meyve uyandırma ve Luffy'nin sınırlı gücü olan G4'ün üzerine gitmesini bekliyorum ben açıkçası. Tüm ark yapay ve orijinal meyveler üzerine kurulu desem abartılı olmaz. H. Haki mevzusunun meyve gücü üzerinde bir etkisi olmasını bekliyorum ben. Daha doğrusu meyveye gücünü veren "şeytan" üzerinde. Nasıl ki zayıflar üzerinde etkilerini görüyoruz ileride meyvelere de söz geçirebilir. Hatta uyandırma muhabbetinin de bununla alakası olabilir. Gördüğümüz kadarıyla H. Haki sahibi kişiler uyandırmış zaten meyvesini. Bu açıdan H. Haki de işlenebilir kısmen. Ancak esas işleyiş Elbaf'ta olacak bence.
Bir 10 sene daha takip edersin merak etme.Meyveye gücünü veren şeytan üzerindeki etkisiyle ilgili beklentin aşırı mantıklı. Bunlar olduğunda, amaneden söylemişti deriz
Her arc'ı ayrı heyecanla bekliyorum açıkçası, bitmesin!