Aslında reverie olmasa Dragon işe koyulur derdim de olmayacak gibi duruyor. Hala umudum var gerçi bir ejderi gösterdi diğer ismen ejderi de gösterir yolumuza bakarız. Acaba meyvesi var mı diye düşünecek bir shanks kalır.
Daha çok kısa bir süre önce Oda, Luffy için "ideal" yakıştırmasında bulundu.O mantıkla bakmıyorum dostum ben bu animeye. Bu anime tükürdüğünü yalar cinsinden bir anime. Hatta bana soracak olursan Oda, Luffy'i yarattığı için çok pişman o yüzden sabah akşam dayak yediriyor ama hemende öldüremez zamanını bekliyor. BB ile karşılaştığında muhtemelen Luffy'i öldürecek. Luffy bir kere ölmeden rahat etmeyecek Oda.
Bu durum Katakuri'nin tam güç olmadığı, Luffy'nin kaçtığı gerçeklerini değiştirmiyor. Taraf demeden evvel mangada olan şeyleri olmamış gibi lanse etmemeyi öğrenelim lütfen.Gene taraf gene taraf,konu lütfu ise sen hep taraf zaten,luffynin karnı başka sahışlar müdahale ettiği için delinmedimi?Ondan öncesinde delememiş ulaşıpta
Lanse eden benmiyim acaba,kata tam güç değilse neden lütfu tam güç ?kaçmadı diyen yok ki geri geldi kazandıBu durum Katakuri'nin tam güç olmadığı, Luffy'nin kaçtığı gerçeklerini değiştirmiyor. Taraf demeden evvel mangada olan şeyleri olmamış gibi lanse etmemeyi öğrenelim lütfen.
Kazanmadı. Kata kendisi dövüşmekten vaz geçti. Bunun inadını görünce. Bruli de anladı zaten bunu.Lanse eden benmiyim acaba,kata tam güç değilse neden lütfu tam güç ?kaçmadı diyen yok ki geri geldi kazandı
Bruli nedir Ciguli gibi.Kazanmadı. Kata kendisi dövüşmekten vaz geçti. Bunun inadını görünce. Bruli de anladı zaten bunu.
Adının yazılışını unuttumBruli nedir Ciguli gibi.
Ben yardım alması normaldir demiyorum ki örneği veren sendin, verdiğini doğrudan alıp sana çevirdim ne saçma bir tutum içindesin gör diye. Yardım işine girersek sen yine ne okuduğumuzu inkan edeceksin hiç girmiyorum o yüzden.Belami'nin Luffy'den kan aldığı bir evrende Luffy'yi baz alarak amiral yonkou kıyası yapmam mı tuhaf ?
Lay lay lom galiba sana göre sevmeler ? Yine Heidi dağlarında fazla oksijen almışsın. Pembe diziler, bulutların üstünde şeker denizleri vs.
Şimdi de Luffy'nin güçlü rakiplerle karşılaştığı için yardım alması normaldir; haktır düşüncesi mi yayılmaya başlıyor ? Luffy Arlong'la dövüşürken de yardım aldı la kasnağın bu konuda. Luffy'nin hedefi bireysel bir hedef değil. Herkesin Luffy'yi kk yapmak istemesi bunun en bariz işareti. Sanji'ninki bireysel bir hedef, Zoro'nunki bireysel bir hedef. Namı, Franky, Usopp vs. Ama Luffy'ninki öyle değil. Kk olmak için serinin başından beri müttefik toplayan çevresinden binbir türlü yardım alan bir Luffy var karşımızda. Hal böyleyken kimse Luffy'nin hedefi bireysel demesin