Ben Kid'in tek yediğini düşünmüyorum, daha fazla dayanmıştır. 2 yemiştir.
üzgünüz elimizde 5. vites kalmadı onun yerine R versek olur mu?Gear 4 den nefret ediyorum zaten iyi oldu tek yedi... 5. vites bekliyoruz...
yavaş dön LUFFY reis... ümmet (korsanfan) yetişemiyor.üzgünüz elimizde 5. vites kalmadı onun yerine R versek olur mu?
Bu arc bir iade-i itibar yapılmalı üstada. Bege gibi sinsi sinsi planlar yapmadı. Apoo,Hawkins,Drake gibi zoru görünce ''Kaptanlıklarını'' bırakmadı. Önce şerefli bir şekilde kolunu verdi. Sonra da cesurca dayağını yedi kral. Herkes dönemin Beyazsakalının Law olacağını söylüyor ama ikinci adam Kid reis olmalı. Ana karakter ölünce tahtı o almalı.Soytarıların görevi kral eğlendirmektir Reyiz
Yav keşke ss alayım o günleri. Adamlar Kid'e laf atıyorlar, neymiş senin ne haddine Shanks almak falan filan diye. Ben de diyordum 4 novaya(Kid, Killer, Apoo, Hawkins) 3 nova(Luffy Law, Zoro). Dünyanın en güçlü yaratığına karşı, yonkou da olsa el kol verebilmiş bir adam. Luffy'nin haddine ise Kid'in de haddinedir, Kid hadsizse, salaksa Luffy ondan daha kötü dedim. İnanır mısın, ama o ana karakter diyen bile oldu yav.Peki ya Sen Shanks'ı almayı hedeflerken dalga geçenlerin; Kaido'ya yenilince hakaret edenlerin; Luffy tek yeyince sıvama demeleri hakkında ne düşünüyorsun kral?
Luffy den den mushi ile shanksı arar. Abi beni dövdüler der,Shanks gelsin kurtarsın yoksa durum vahim gibi görünüyor kim alacak o ayının elinden Luffyi. Yada dedesi Garp gelsin biri gelsin yoksa gg ...
Ki onların ki çok daha mantıklı bir karardı. Shanks; diğer üçü arasında en mantıklı seçimdi.Yav keşke ss alayım o günleri. Adamlar Kid'e laf atıyorlar, neymiş senin ne haddine Shanks almak falan filan diye. Ben de diyordum 4 novaya(Kid, Killer, Apoo, Hawkins) 3 nova(Luffy Law, Zoro). Dünyanın en güçlü yaratığına karşı, yonkou da olsa el kol verebilmiş bir adam. Luffy'nin haddine ise Kid'in de haddinedir, Kid hadsizse, salaksa Luffy ondan daha kötü dedim. İnanır mısın, ama o ana karakter diyen bile oldu yav.
Law ve Wb mi ? Daha komik bir espiri görmemiştim.Bu arc bir iade-i itibar yapılmalı üstada. Bege gibi sinsi sinsi planlar yapmadı. Apoo,Hawkins,Drake gibi zoru görünce ''Kaptanlıklarını'' bırakmadı. Önce şerefli bir şekilde kolunu verdi. Sonra da cesurca dayağını yedi kral. Herkes dönemin Beyazsakalının Law olacağını söylüyor ama ikinci adam Kid reis olmalı. Ana karakter ölünce tahtı o almalı.