Asıl bu ne demek lan? :/Onların ardı yandığı için kanıyor klsfjhas
Asıl bu ne demek lan? :/Onların ardı yandığı için kanıyor klsfjhas
İnsanın ardında ne olur onu düşünAsıl bu ne demek lan? :/
Ucuz sansür denemeleri.İnsanın ardında ne olur onu düşün
Böyle daha bi tatlı oluyor ama yoksa sansür derdinde değilim pek lsdfjalşjdfasUcuz sansür denemeleri.
Ses meyvesi yedi ya Kaido nota çıkartmış mıdır diyorum hahahahO ne demek lan klsdhfkldhfs
İnş çıkarmamıştır Aksi durumu düşünmek istemiyorum :/Ses meyvesi yedi ya Kaido nota çıkartmış mıdır diyorum hahahah
Apoo cesur biri Kizaruyu patlatmışlığı var. Bence Kaidoyu da sınadı, baktı tık yok ondan sonra abi pokunu yeyim dedi. Hawkins zaten kartlara bakıp karar vermiştir. Yahut Kaido bunun 9 canıni alınca tövbe etmiş de olabilir.Hawkins ile Apoo gevşeğinin kapı önlerindeki kanlarını silmek lazım. Bunlar direkt biat etmişler. :/
Peki ya Sen Shanks'ı almayı hedeflerken dalga geçenlerin; Kaido'ya yenilince hakaret edenlerin; Luffy tek yeyince sıvama demeleri hakkında ne düşünüyorsun kral?Zoro bile amiral yahu sen neyden bahsediyorsun.Hey gidi heyyy!!
Soytarıların görevi kral eğlendirmektir ReyizPeki ya Sen Shanks'ı almayı hedeflerken dalga geçenlerin; Kaido'ya yenilince hakaret edenlerin; Luffy tek yeyince sıvama demeleri hakkında ne düşünüyorsun kral?