Okudum ve yine aynı şekilde düşünüyorum malesef. Bana göre doğru bir mantık gibi gelmedi.Cümleyi iyi oku. Sonra bi daha gel.
Okudum ve yine aynı şekilde düşünüyorum malesef. Bana göre doğru bir mantık gibi gelmedi.Cümleyi iyi oku. Sonra bi daha gel.
Olayın temelinde yine Luffy suçlu aslında.Yalnız olay spoilerda olduğu gibi değilmiş sanırsam. Millet suçu Luffy'ye atmaya başlamıştı. Ama kızımız başka olay neticesinde gitmiş Yine de üzücü. Başımız sağolsun.
İyi bak ben sana anlatayım madem. K.haki direnç sağlamıyor. Sadece sıyrılma ihtimali sağlıyor. Yani Kaido gene vurduğu an tekleyecek değil mi? K.haki hasarı yiyene kadar seni korur sonrasında değil.Okudum ve yine aynı şekilde düşünüyorum malesef. Bana göre doğru bir mantık gibi gelmedi.
Aynen öyle. Kanlar içindeki minik bedeni geldi yine aklıma. Ace'e; kıza söz verip de tutmadı diye sallıyorlardı. Luffy direkt kızı öldürrtü. Ha Luffy olmasa çoktan ölmüştü zaten o ayrı.Olayın temelinde yine Luffy suçlu aslında.
Hangi yönden? Belki Wano'ya gelmesi ya da kızı yanlarından göndermesi sebep olarak gösterilebilir.Olayın temelinde yine Luffy suçlu aslında.
Yeteneği sayesinde yaşama ihtimali vardı.Aynen öyle. Kanlar içindeki minik bedeni geldi yine aklıma. Ace'e; kıza söz verip de tutmadı diye sallıyorlardı. Luffy direkt kızı öldürrtü. Ha Luffy olmasa çoktan ölmüştü zaten o ayrı.
Ölenle ölünmüyor reis kalan sağlar bizimdir.Tama gibi bir yavrucak göçüp gitti bu dünyadan, siz hala tek atma derdindesiniz. Vicdansız herifler.
En başta Luffy o yiyecek gemisine saldırmasa, Speed ile bir olay olmayacak, kızı ya kendisi götürecek ya da yanında tutacaktı. Speed ihanet etmiş biriydi, bu biliniyordu. Kızı onunla göndermesi büyük bir hataydı, ki bunu Luffy de kabul ediyor.Hangi yönden? Belki Wano'ya gelmesi ya da kızı yanlarından göndermesi sebep olarak gösterilebilir.
Ama benim anladığım şu: Luffyler kızı gönderiyor, bu esnada Kaido da şehre gelmek üzere (kale saldırısını yapmadan önce), yolda Speed ve Tama ile karşılaşıp ona saldırıyor ve kız vefat ediyor.