Aynen sakura falan vardı.Zaten o sahnede japonya esintileri vardı yanlış hatırlamıyorsam kiraz çiçekleri filan tarzında...
Dediğin gibi netleşmiş oldu güzel bir ayrıntı oldu.
Teşekkür ederim Kuzan efendi. Tam da beni takdir etmesini beklediğim, 1111 numaralı üye olmanın hakkını veren kişiden beklendiği gibi.Muhteşem.
King olup olmadığı belli değil ama denildiği gibi Pica'nın şekline çok benziyor. Acaba Pica bu adamdan mı ilham aldı.King çok şekil duruyor. Beklediğim gibi güçlü çıkacak.
Yüksek ihtimal King'dir.Şimdi baktımda benziyorlar.King olup olmadığı belli değil ama denildiği gibi Pica'nın şekline çok benziyor. Acaba Pica bu adamdan mı ilham aldı.
En üstteki King galiba. Onu diğerlerinden ayrı çizmiş mangaka. Alttakiler ise Jack ve Queen olmalı.. Yalnız Queen erkek cüssesine sahip gibi maşallah. Kamijiro'nun yanındaki kim ?
En üstteki dediğin nerede la ben iki kişi görüyorum?En üstteki King galiba. Onu diğerlerinden ayrı çizmiş mangaka. Alttakiler ise Jack ve Queen olmalı.. Yalnız Queen erkek cüssesine sahip gibi maşallah. Kamijiro'nun yanındaki kim ?