Bu en son atılan görseldeki iri gülümseyen adam ilk Kaido tasvirindeki adama benzemiyor mu bana mı öyle geldi?
Aynısı.
Ben burdaki Kaido'ya benzettim. Hatta Big Mom'a bile benziyor.
Ben bunu benzettim.Hangisini benzettin?
Biri Jack muhtemelen diğeri başka yıkımcı
Orada iki adama karşı mı duruyor pek anlaşılmıyor. Kılıç mı var elinde yoksa 2 adamdan birinin tuttuğu kılıç mı.. Karışık.Cidden ona benziyor. İki Kaido var galiba haha.
Kılıcın keskin yüzü karşıya bakıyor. Kendisi tutuyor gibi.Ben bunu benzettim.
Orada iki adama karşı mı duruyor pek anlaşılmıyor. Kılıç mı var elinde yoksa 2 adamdan birinin tuttuğu kılıç mı.. Karışık.
Bir yandan çalışınca ben paylaşana kadar fark eden olmuş aklın yolu bir. Di mi @AlpamisAynısı.
Muhteşem.Kozuki Toki. Meyvenin ilk ve tek kullanıcısı olabilir. Kozuki adını sonradan almıştır. Esasında kendisi zamanın cisimleşmiş hâlidir ve bu ark süresince One Piece'in bir başka gizemini aydınlatmış oluruz.
Şeytan meyvesi esasında "Şeytan"ların kendilerinden gelmektedir. One Piece dünyasını oluşturan Tanrılar ilk kullanıcılardır! Bunlar aynı zamanda günlük hayatın oluşmasında, kendi uzmanlık alanlarını dokuyan ulu kişilerdir. Ancak vakit geldiğinde bu dünyadan göçerler. Panteizm bir nevi. Evrenin bir parçası olurlar. Birden bütüne geçerler. Öldükten sonra birer ağaca dönüşür ve meyveleri aracılığıyla da kendi yarattıkları dünyada seyahat ederler. İşte bunlar benim minik şeker tanrılarım, bebeklerim benim.