Zaten o sahnede japonya esintileri vardı yanlış hatırlamıyorsam kiraz çiçekleri filan tarzında...Roger ve WB'nin muhabbetin belini kırdıkları yerin de Wano olduğu artık iyice netleşti sanki.
Çok büyük ihtimal şöyle olacak.Hocam onu anladım. Tam olarak fan isteğinin ne olduğu söylenmemis ondan bahsediyorum ben.
@Mr.Bushido
Ben de öyle düşünüyordum ama sonuçta gelen bilgiye göre fikrim değişebilir.
Bakalım bu kapaktada belirtecek mi böyle...Çok büyük ihtimal şöyle olacak.
Aynen bekleyip göreceğiz artık.Bakalım bu kapaktada belirtecek mi böyle...
Ama çok daha önemli şeyler var galiba bölümde. Sabırsızlandım bölüm için.Aynen bekleyip göreceğiz artık.
Aynen bende sabırsızlanıyorum. Oden ve yaşanan olaylar ile ilgili bu bölüm baya bilgi var. Ama yine herkes siluet maalesefAma çok daha önemli şeyler var galiba bölümde. Sabırsızlandım bölüm için.
Silüetler çok geçmeden açığa çıkıyor. Kaido da önce silüeti gösterilmişti en fazla 30-40 bölüm için de açığa çıkıyorlar.Aynen bende sabırsızlanıyorum. Oden ve yaşanan olaylar ile ilgili bu bölüm baya bilgi var. Ama yine herkes siluet maalesef
Doğru onları takmamak lazım pek. Asıl önemlisi bu Arc herhalde her şey güzel olacak gibi. Bilgi, dövüş falan baya yükseleceğiz galiba.Silüetler çok geçmeden açığa çıkıyor. Kaido da önce silüeti gösterilmişti en fazla 30-40 bölüm için de açığa çıkıyorlar.