Zoro ve Sanji uyurken rüya görüyorlar ve rüyalarında:Düşledikleri şeyler de fan isteği ise başka.
Sanji Zoro'yu yendiğini ve Nami'nin ona sarıldığını;
Zoro ise Sanji'yi yendiğini ve Chopper'ın onu tebrik ettiğini görüyormuş.
Zoro ve Sanji uyurken rüya görüyorlar ve rüyalarında:Düşledikleri şeyler de fan isteği ise başka.
Bilmiyorum bence onun netliği tam belirtilmemiş. Fan isteği hakkında demiş. Bu fan isteği sadece Zoro ve Sanji'nin uyurken ne gördüklerini çizer misiniz de olabilir.Benim bildiğim tamamını söylüyor fanlar. Mesela bir tane vardı öyle net hatırladığım. Fan isteği uyuyan güzel Robin'i Sanji öpmeye çalışıyor diyordu. Bu kadar büyük bir şeyi Oda kapakta vermez
yani umutları kırmak istemem ama sence de Zoro Sanji artık konuşulması saçma değil mi? Ben hatırladığım için söylüyorum arada manga kapaklarına dikkatli bakınca isteğin detaylı şekilde verildiği anlaşılıyor.Bilmiyorum bence onun netliği tam belirtilmemiş. Fan isteği hakkında demiş. Bu fan isteği sadece Zoro ve Sanji'nin uyurken ne gördüklerini çizer misiniz de olabilir.
Hocam onu anladım. Tam olarak fan isteğinin ne olduğu söylenmemis ondan bahsediyorum ben.Zoro ve Sanji uyurken rüya görüyorlar ve rüyalarında:
Sanji Zoro'yu yendiğini ve Nami'nin ona sarıldığını;
Zoro ise Sanji'yi yendiğini ve Chopper'ın onu tebrik ettiğini görüyormuş.
Kaido iyidir niye şerefsiz diyon ilk çıktığı sahne heyecandan duramıyordum bence efsane karakter.Ka
Kaido şerefsizine bak bea 20 yıl önce neler yapmış adi adi